- 27,491
- 25,306
- 113
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenciKusura bakmayın ama bu site bu paraları odemez
İsteyenin bir yüzü kara vermeyen zenciKusura bakmayın ama bu site bu paraları odemez
Ezdin mi sen dostBana geldi 1 saat önce
Hacı tgde baktımda min 1k kişi 30 dolar çekse 30k dolar yapar ben bunu jojoda gormedim a91 dolar çektim ödedi 2 saatde dost
Oder oder de biz alamadık bunun gibi bi kaç siteden odeme almistim zamanında gec gelir ama odeme alirsinKusura bakmayın ama bu site bu paraları odemez
kredi kartı ödeme sözüm vardı yarın son günüydü yarısıyla onu kapattım diğerini nba sallıcamEzdin mi sen dost
Benim 1 buçuk saat oldu gelmedi 12 dolar91 dolar çektim ödedi 2 saatde dost
Bu siteden bir gelecek bekliyorsun demek 👍🤝🤛👏👏👏👏👏👏👏Geleceğe yatırım dost
İnsan bir konu açar 9 da almışsın kodukredi kartı ödeme sözüm vardı yarın son günüydü yarısıyla onu kapattım diğerini nba sallıcam
Kardeş yardımcı olabilirmisin çekim nasıl yapacağım bilmiyorum91 dolar çektim ödedi 2 saatde dost
Umarım öder umut bağlamayındaOder oder de biz alamadık bunun gibi bi kaç siteden odeme almistim zamanında gec gelir ama odeme alirsin
Ya sana bir şey soracağım sana zahmet bu beklemek yazıyorya izin verilince o degisiyormu ?kredi kartı ödeme sözüm vardı yarın son günüydü yarısıyla onu kapattım diğerini nba sallıcam
Sen turkiyede yasadigin için doları gozunde büyütüyorsunHacı tgde baktımda min 1k kişi 30 dolar çekse 30k dolar yapar ben bunu jojoda gormedim a
bilerek açmadım ki bonusu ilk alanlardan birisi benim ama telegram üyelik oluşturmak gerekiyordu başta oda ref link dışı alınmıyor dediler oda forumda yasaktı sonradan düzenlediler kod ile alındı 30 dk kalaİnsan bir konu açar 9 da almışsın kodu
USDT TRC-20Nasıl çektin nereye çektin bir yazın amk yazın yazinda bizde cekeelim
Eyvallah dostCod 00:30 pasife alındı yarın öğlenden sonra aktif olur çekimde yoğunluk olduğu söyleniyor