Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Masic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,920
2,390
113
Arkadaşlar btcturk Binance betparibu haric varmı bildiğiniz kripto sitesi bu sitesen çekim yapabilicegim eğer var ise yardımcı olana 300 TL bu siteden cekersem vericem daha öncede dağıtım yaptım bu sitede güvenmeyen baksın benim konularima
metamask indir parayı oraya çek gelince sitelere atarsın

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
926
581
93
Beyler 1 saat saat bakamadım 40 sayfa olmuş son durum nedir? 27 dolar çıkmıştı gözükmüyordu şuan gelmis napiyoruz

juego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
153
39
28
Amk çekim yapacam hiç bir boktan haberim yok bilgim yok bekliyorum öyle nasıl çekecem bunu ben 😂

immortal1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
696
337
63
kanka şimdi bu siteden çekim yapıpta ödemesi gelen varmı yoksa şuan en az 1k insan çekim vermiş en az 40k dolar ödeme yapcaklar ödemelerin yarısından fazlası iptal olr benden söylemesi bir zeki sizsiniz kanka beleş kodla 1k dolar çekcen aynen

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,004
1,125
113
kanka şimdi bu siteden çekim yapıpta ödemesi gelen varmı yoksa şuan en az 1k insan çekim vermiş en az 40k dolar ödeme yapcaklar ödemelerin yarısından fazlası iptal olr benden söylemesi bir zeki sizsiniz kanka beleş kodla 1k dolar çekcen aynen
Var

eren0235

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
91
31
18
Dostlar kimlik doğrulama istemeyen BTC uygulamasi varmı

jhaknarys

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
343
71
28
çekim yapan var ss de atti arkadas bu altyapi da bi anda yukleniyolar cekimler 1-2 saate geliyor

mehmett31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
125
43
Stake çekim verdim kafam rahat gelirse iyi gelmesede iyi kaybedecek birşey yok:D

hypersonic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
316
139
43
Yav kod halâ geçerli mi değil mi? Biri geçerli yazmış diğeri deniyor olmuyor, biri üye oldum alamıyorum demiş diğer kyc2 yap dene demiş, biri çekim gelecek mi diye sormuş diğer güncelleme demiş adam gibi bir cevap verin.

Prado34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,540
647
113
Sanki cebinden veriyor ms

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...