- 3,225
- 506
- 113
Ben de ettiKabul etmez
Ben de ettiKabul etmez
eden olmuş dost amaKabul etmez
E alan varya kanka yukarda yazdı arkadaşAff olmadan ödeme olmicak bilgisi geldi umarım alır herkes aga
Kanka adamın bana söylediği keske herkes alsa ne biliyimE alan varya kanka yukarda yazdı arkadaş
Tam saati hatırlamıyorum,bende bittiği ana denk geldiydim.Aktif olduğunda bildirimler kısmında beliriyor zaten.Yok kanka veya ben aktif etmeyi bilmiyorum Bi yerden aktif etmemiz gerekiyormu
Ediyor zaten bende de etti etmese de bi sıkıntı yok arkadaşın çekimi geldi demin yazdı da kod yoktu diyeeden olmuş dost ama
bencede şuan bile ediyorsa sorun yokEdiyor zaten bende de etti etmese de bi sıkıntı yok arkadaşın çekimi geldi demin yazdı da kod yoktu diye
Vay hayrını gör iyi paraArkadaşlar benim çekimim geldi
Bilgi tam net değil yalnız Telegramdaki modlar da net değildi siteye kalmisKanka adamın bana söylediği keske herkes alsa ne biliyim
Tamam da kankacım 2 dk önce 27 doları gelen arkadaşa sorduk yok dedi ortaklık kodum da bi sorun olmaz bende sonradan yine yaziyim dedim ne olur olmaz diye onu da kabul ettiKanka adamın bana söylediği keske herkes alsa ne biliyim
evetbonus bitti mi beyler
Bittibonus bitti mi beyler
Kocaburunun ortaklık kodu bu değil ki?Ortaklık kodu eeYeSIaykY1E709BXCCnbKyM8vITqpIL
Bu şekilde yaziyor bende ben ref linkinden uye olmustum yarin kod aktif olursa aliriz artik
Abi dalga mı geçiyorsunuz? 3 saatten fazla oldu neye göre gönderiliyor?Arkadaşlar benim çekimim geldi tam 57 dakika sonra çekimim geldi
hayatta herşeye geç kaldığım gibi buna da kaldım süperro