- 46,158
- 41,911
- 113
Aslında bilgi nette aşırı yoğunlıktan kontrol edicek zamanları yok ))Bilgi tam net değil yalnız Telegramdaki modlar da net değildi siteye kalmis
Aslında bilgi nette aşırı yoğunlıktan kontrol edicek zamanları yok ))Bilgi tam net değil yalnız Telegramdaki modlar da net değildi siteye kalmis
Evet bu değil ref kasiyor heralde bu kendineKocaburunun ortaklık kodu bu değil ki?
Kardes kac dakikada attilar biz 2 saat oldu rahat hala bekliyorPaylaşandan Allah razı olsun
Valla bende bilmiyorum başkan bitlio çekim verdim 57 dakikada geldi acaba kripto sitesinden kripto sitesine fark varmıAbi dalga mı geçiyorsunuz? 3 saatten fazla oldu neye göre gönderiliyor?
Ortaklık kodu olayı mı vardı sende yoksa direkt burdan mı üye oldun kankaValla bende bilmiyorum başkan bitlio çekim verdim 57 dakikada geldi acaba kripto sitesinden kripto sitesine fark varmı
afiyet olsun dostArkadaşlar benim çekimim geldi tam 57 dakika sonra çekimim geldi
Ortaklık kodu olayını unutun dostlar ben girmedim herkesin bilgisine kayıt oldum sosyal medya bölümüne sadece kodu girdim ve çekim 1 saat 6 dakika sonra geldi ödeme yapıyorlar pek inanmiyordum
Sosyal medya bölümü ne kanka?Ortaklık kodu olayını unutun dostlar ben girmedim herkesin bilgisine kayıt oldum sosyal medya bölümüne sadece kodu girdim ve çekim 1 saat 6 dakika sonra geldi ödeme yapıyorlar pek inanmiyordum
usta sen 1 saat üye olmaya çalıştın seninki bile geldi bizimki gelmedi yaOrtaklık kodu olayını unutun dostlar ben girmedim herkesin bilgisine kayıt oldum sosyal medya bölümüne sadece kodu girdim ve çekim 1 saat 6 dakika sonra geldi ödeme yapıyorlar pek inanmiyordum
Rahat olllll bendee@Ugurr şu kodu yarın alamayım bi süre kod da kovalamıcam üzüntüden 😆
Teklifler de ilk baştaki kodu girdiğimiz yerSosyal medya bölümü ne kanka?
Aynen 1 saatt kriptolu üye olmaya çalıştım eskisini buldum sifre sıfırladım diye 48 çekime kapalı bunu direk siteye atma şansım var mı kiusta sen 1 saat üye olmaya çalıştın seninki bile geldi bizimki gelmedi ya
tek derdimiz şu siteden çektiğimiz 100 dolarlar olsa uyumak kolay reis beyin uyutmuyorrsOglum uyuyun sabaha gelmiş olur paraniz gondermeyecek olsa başkalarına da gondermezdi kim bilir kaç bin kişi çekti kaç bin tane multi açtılar site tek tek kontrol ediyordur bu alt yapı öder ama biraz geç ödüyor
Yok bana sms geldi ordan üye oldumOrtaklık kodu olayı mı vardı sende yoksa direkt burdan mı üye oldun kanka