Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wizardess

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
907
347
63
cekim verdik ag ücreti kesmiş 1,50 dolar oysa tüm bajiye çek demiştim hesapta bırakmış 1,50 dolar ama gelmedi

1736466648694.png

cibooo12

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
50
6
8
Kanka buradan üye olan hiçbir kişiye ödeme yapılmadı SMS veya ref linkiyle üye olanlara 30 dkda bile ödeme yapildi boşa bekledik bu saate kadar geçmiş olsun iyi geceler
Az önce paylaşandan Allah razı olsun dedi biri burdan üye olmuştu sanırım geldi ona veya ben mi yanlış biliyorum

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,576
367
83
Ödemeyecek adam hiç ödemez ödeme bekleyenleri sadece burdaki insanlar olarak gormeyin biandan o guruba bakıyorum kod paylasilan binlerce kişi ödeme bekliyor ve yuzlercesine yapıldı herkesin sırası gelecek sabredin
Sıra sondan başlıyor heralde 30 dk öncesine odemisler,3 saat oldu gelen yok,oo 3 saatlik grubu odemetexekler muhtemelen

JayJayOkocha

10Numara
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,418
15,459
113
Telegram a baktım şimdi milletin ödemeleri 15 dk bilemedin yarım saatte gelmiş
3 saattir bekliyoruz sıra felan hikaye kafasına göre ödüyor
Adamın biri 01.38 de vermiş 02.08 de gelmiş bunun gibi çok var

sonerstankus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
119
42
28
binance'a veripte çekimi gelen var mı ki acaba binance kaynaklı mı gecikme yaşanıyor

omrkrz363

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,437
1,243
113
Ortaklık kodu olayını unutun dostlar ben girmedim herkesin bilgisine kayıt oldum sosyal medya bölümüne sadece kodu girdim ve çekim 1 saat 6 dakika sonra geldi ödeme yapıyorlar pek inanmiyordum
Abi bizim üç saat oldu bize niye gelmiyor kod mod hepsi var zaten reff linki ile kaydolmustum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...