- 907
- 347
- 63
Az önce paylaşandan Allah razı olsun dedi biri burdan üye olmuştu sanırım geldi ona veya ben mi yanlış biliyorumKanka buradan üye olan hiçbir kişiye ödeme yapılmadı SMS veya ref linkiyle üye olanlara 30 dkda bile ödeme yapildi boşa bekledik bu saate kadar geçmiş olsun iyi geceler
Kime ödedi15 dakika odedi nasıl bekliyonuz anlamadim
Bende de öyle yazıyordu beklemede diye sonra devam etmekte yazısı ile değiştiğini gördüm arkasına 5 dk sonra tamamlandı yazdı hesaba geldi parayolla artık f5 atmaktan sayfaya bir hal olduk 3 buçuk saattir
Ben çektim siteye attim ordan bile çektimcekim verdik ag ücreti kesmiş 1,50 dolar oysa tüm bajiye çek demiştim hesapta bırakmış 1,50 dolar ama gelmedi
Ekli dosyayı görüntüle 699335
Sen nerden üye oldun buradan mi ortaklin kodu muhabbetini naptinBende de öyle yazıyordu beklemede diye sonra devam etmekte yazısı ile değiştiğini gördüm arkasına 5 dk sonra tamamlandı yazdı hesaba geldi para
darısı başımıza ben yavaştan umudumu yitirdim gelmeyecek gibiBende de öyle yazıyordu beklemede diye sonra devam etmekte yazısı ile değiştiğini gördüm arkasına 5 dk sonra tamamlandı yazdı hesaba geldi para
Bna 15 dakika da gonderdi siteye attim site de odedi 😉Kime ödedi
Sıra sondan başlıyor heralde 30 dk öncesine odemisler,3 saat oldu gelen yok,oo 3 saatlik grubu odemetexekler muhtemelenÖdemeyecek adam hiç ödemez ödeme bekleyenleri sadece burdaki insanlar olarak gormeyin biandan o guruba bakıyorum kod paylasilan binlerce kişi ödeme bekliyor ve yuzlercesine yapıldı herkesin sırası gelecek sabredin
Evet çünkü burdan üye olduk refsiz vsSıra dondan başlıyor heralde 30 dk öncesine odemisler,3 saat oldu gelen yok,oo 3 saatlik grubu odemetexekler muhtemelen
Ben verdim hala gelmedibinance'a veripte çekimi gelen var mı ki acaba binance kaynaklı mı gecikme yaşanıyor
Burda görüp üye oldumSen nerden üye oldun buradan mi ortaklin kodu muhabbetini naptin
Nerden üye oldun ? Reften miÖdemem gerçekleşti beyler
Ekli dosyayı görüntüle 699339
Abi bizim üç saat oldu bize niye gelmiyor kod mod hepsi var zaten reff linki ile kaydolmustumOrtaklık kodu olayını unutun dostlar ben girmedim herkesin bilgisine kayıt oldum sosyal medya bölümüne sadece kodu girdim ve çekim 1 saat 6 dakika sonra geldi ödeme yapıyorlar pek inanmiyordum
Bu 1. Sayfadaki linktenNerden üye oldun ? Reften mi
Nerden üye olmustunÖdemem gerçekleşti beyler
Ekli dosyayı görüntüle 699339