BK şimdi yeni çekim veren adamın 10 dakkaya ödenir izleyin biz 4 saat daha bekleriz
BK şimdi yeni çekim veren adamın 10 dakkaya ödenir izleyin biz 4 saat daha bekleriz
Odenince yaz reis
4 saat oldu hemen hemen dostum bekliyoruzBK şimdi yeni çekim veren adamın 10 dakkaya ödenir izleyin biz 4 saat daha bekleriz
Senin gelmez kardes boşa beklemeOdenince yaz reis
Her bankaya çekersin ben bilmeyenler için dedimKardesim adam borsaya nasil çekerim kismini sormuyo borsadan bankaya nasil çekerim diyo
Niye la 🥺Senin gelmez kardes boşa bekleme
Ak kodu kaçırdıkBeyler bu siteye sponsor olan telegram kanalıninin yoneticileri çok iddiali konuşuyorlar site sahibi çok çok sağlam biriymis hakkettende 70 dolar 80 dolar bedavadan herkesinkini oduyorlar tek tek herkesin ödemesi yapılacakmis sabirla bekleyiniz diyor adam
Satacan Çekçek çok basit o ekle banka ibani o kadarKardesim adam borsaya nasil çekerim kismini sormuyo borsadan bankaya nasil çekerim diyo
Şu an kod bitik.Canlı destek yarın aktif olacak diyor,çekimlerle ilgileniyorlar.Aktif olursa alırız.Kod bitti mi beyler bilen cevap versin konuyu meşgul etmeyelim yeni kod var mı bittiyse
Goldene verdim 2 kinci çeyrek Duman ettiSatacan Çekçek çok basit o ekle banka ibani o kadar
TamamdırOdenince yaz reis
Siteden haber aldım 05 00 e kadar senin odeme gelecek tm dir is rahat olNiye la 🥺
Aktif olmaz bi daha o kod o çekimleri ödedikten boşa heveslenmeyin ben de alamadım beleş parayı kaçırdık sabahtan beri forumdayım iki saat girmedikŞu an kod bitik.Canlı destek yarın aktif olacak diyor,çekimlerle ilgileniyorlar.Aktif olursa alırız.
Cod pasif dostum bu gece beklemeyin boşa yarın öğleni bulur aktif olması çekim de aşırı yoğunluk var pasife aldılarKod bitti mi beyler bilen cevap versin konuyu meşgul etmeyelim yeni kod var mı bittiyse
Reis ulaş yetkililere benim dolarlarimi gondersinler 🤣5 saat önce çekim veren birinin daha gelmiş