Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

stalleno

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
61
55
18
İnsanlar göremedik bonusu alamadık diye isyan ediyor. Bense gördüğüm halde kripto hesabı kullanmadığım için almadım :D

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
170
61
28
Aktif olmaz bi daha o kod o çekimleri ödedikten boşa heveslenmeyin ben de alamadım beleş parayı kaçırdık sabahtan beri forumdayım iki saat girmedik
Sorma 1 saat işim oldu,o aralıkta paylaşılmış.Bende olursa şart ekleyebilirler diye düşünüyorum zaten.Bu altyapıdaki siteler bir noktadan sonra bonusu pasife alıyor,sonra ya farklı şekilde geri getiriyorlar,ya da hiç getirmiyorlar.

efkalade1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,599
10,049
113
2 kod var yarın ikisi de tekrar aktif olacak alamayanlar rahat olsun

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,343
483
83
Alakasız ama böyle bir mail geldi bu ne bilgisi olan varmı
Ulan millet iyice kafayı yemiş ben tanriyim diyor adam sonuna kadar neden okudum bunu Onuda bilmiyorim ama korkma dolandrici öyle bı dünya yok sakın para falan yollama

Geceexx

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6
3
3
Ulan millet iyice kafayı yemiş ben tanriyim diyor adam sonuna kadar neden okudum bunu Onuda bilmiyorim ama korkma dolandrici öyle bı dünya yok sakın para falan yollama
ya inanmadım zaten yaptığım birşey değil evliyim neden öyle sitelere düşeyim. Mail yabancı zaten ben çevirdim merak edip ne yazmış bu kadr diye

• Beğen
Tepkiler: R10

asomento

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
193
37
28
G*tlerine girsin çekim talebi herkese hayırlı geceler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...