- 364
- 83
- 28
Cointr hesabınaNereye çektin reis
Cointr hesabınaNereye çektin reis
Telegram kanallarına ulaş kral nasıl ulaşırsın o konuda fikrim yok bilen yardımcı olsunNereden takip edicez onu
Neyse 5 sayfa gwride gordum yarin oglenden sonraTelegram kanallarına ulaş kral nasıl ulaşırsın o konuda fikrim yok bilen yardımcı olsun
Selametle dostvalla sigara yok diye uyumaya çalışcam gönderirlerse göndersinler göndermezlerse keyifleri bilir ben kaçtım 👋
Bizde aynı senin niye artıo 😆
Vardı 3 5 sayfa önce paylaştı bincane tr ile çekmiş gelmiş yaniBinance tr ye ödemesi gelen bı Allah'ın kulu yok hala biz en sona kaldık heralde
mk benim sordugum soruyu bana neden tekrar soruyorsun cekim verdik bakiye artıyor 5 saattirBizde aynı senin niye artıo 😆
Senin geldimiVardı 3 5 sayfa önce paylaştı bincane tr ile çekmiş gelmiş yani
Yok gelmedi bende binance tr ile çektim de paylaşan oldu ama kesin gördüm yaniSenin geldimi
Bizimkide gelse artıkYok gelmedi bende binance tr ile çektim de paylaşan oldu ama kesin gördüm yani
Zaten böyle şeyler de ilk sıralarda olsam dişimi kırcam 😂Bizimkide gelse artık
İlk çekim veriyoruz son ödeme bize geliyor 😄Zaten böyle şeyler de ilk sıralarda olsam dişimi kırcam 😂
Yarın 3 den sonrakodlar ne zaman aktif olur
Bak ahanda buraya yazıyorum benimkinde bir bok çıkacak gelmeyecek gibi bir his var bir iki sitede böyle şapa oturmuştumİlk çekim veriyoruz son ödeme bize geliyor 😄
Adam 3 TE çekim talebi vermiş 10 dakka sonra ödenmiş benim 6 saat olacak tık yok
Sinirlenmeye başladım canlı destekleri açık olsa bağlanabilsem argo lügatımı geliştiricem ama bağlanamıyorumİlk çekim veriyoruz son ödeme bize geliyor 😄
Adam 3 TE çekim talebi vermiş 10 dakka sonra ödenmiş benim 6 saat olacak tık yok