- 1,365
- 494
- 83
33 spinden nasıl bu kadar kazandiniz nasıl bir şans var sizde Onuda hiç anlamış değilim
oyuna almıştır almadan X atmıştır filan yani dost altyapı betco every değil ya33 spinden nasıl bu kadar kazandiniz nasıl bir şans var sizde Onuda hiç anlamış değilim
Bana 4.5 dolar verdi33 spinden nasıl bu kadar kazandiniz nasıl bir şans var sizde Onuda hiç anlamış değilim
ulaaaaaCekim geldi 3 saat 20 dk
Birine geldiyse herkese gelir dost. Tek sıkıntı yarın öğleden sonra yayınlayacakları yeni şartlar ne olacak atı alan üsküdarı geçti biz kaldık böyle 😕 Ama olsun forumun yarısı kazanmış gördüğüm kadarıyla. Buda tesellimiz olsun 😅68-69 sayfalık özek kod bitti mi
EVET
çekimler ödeniyor mu kanıt var mı
EVET veya hayır cekimi 8 dk gelende var 4 saate gelende var veya 5-6 saat olup gelmeyende var
aktifmiki kankaBana 4.5 dolar verdi
En talihlisi benim
Kral aynı oyunu aynı siteden bende oynuyorum bana niye atmıyor bende şansıma isyan ediyorum 😄oyuna almıştır almadan X atmıştır filan yani dost altyapı betco every değil ya
Sende baya talihsizmissin yaBana 4.5 dolar verdi
En talihlisi benim
Yok , 00.00 dan önceaktifmiki kanka
wow reis yeni rekor sende galibaCekim geldi 3 saat 20 dk
SormaSende baya talihsizmissin ya
aktif olurmu tekrarYok , 00.00 dan önce
Belki 3k kişi çekti belki daha fazlaŞaka gibi ama gerçek adamlar bedavadan bı kişiye 15 bin lira ödemiş bizim sitlerrden hangisi bunu yapıyor vallahi helal olsun
Yanlız değilsin dost 5 saattir bekliyoruzulan biz nerde neyi yanlış yaptık acaba 5 saattir çekim bekliyoruz
Vallahi ya yatirimida boyleleri hakediyor işte somrada wp den temsilciler agliyor yatırım yapın diyeBelki 3k kişi çekti belki daha fazla
Şu bonusu alınca betco çöplerinin 1000 yap 100 çek bonusuna sövesim geliyor
dost üye olduk kod bitti var mı benden talihsizi neyse.. iyi gecelerKral aynı oyunu aynı siteden bende oynuyorum bana niye atmıyor bende şansıma isyan ediyorum 😄
ben pes ettim uyuyorum umarım sabah hesabımda olur yok zamanı ilaç gibi gelecekYanlız değilsin dost 5 saattir bekliyoruz
Çıkan bakiye ister çek ister yükselt çek limit yok hangi site yapar birde dolar tl Dr değilVallahi ya yatirimida boyleleri hakediyor işte somrada wp den temsilciler agliyor yatırım yapın diye