Ben özellikle 12 yi bekliyorum ona göre canlı destekle münasebeti ilerleteceğim :dDün Telegram grupta yazdılar yoğunluk var öğlen 12 ye kadar bütün ödemeler yapılacak diye bekleyelim çoğu arkadaşım ödemesini aldı..
Ben özellikle 12 yi bekliyorum ona göre canlı destekle münasebeti ilerleteceğim :dDün Telegram grupta yazdılar yoğunluk var öğlen 12 ye kadar bütün ödemeler yapılacak diye bekleyelim çoğu arkadaşım ödemesini aldı..
öğleden tekrar aktif olacak diyorlar bekliyoruz suvatımBonus bitti herhalde
Evet 30 dk sürdü zatenBonus bitti herhalde
Canavar gibi bekliyoruzöğleden tekrar aktif olacak diyorlar bekliyoruz suvatım
Olsada şart degisir benceöğleden tekrar aktif olacak diyorlar bekliyoruz suvatım
Bence de bende seviye 1 yaptım sadece benden sonra çekim verenlere gitmiş amaSeviye 1 doldurduk onaylanmamış ondan ödeme gelmiyo bize beyler her halde
Bence de bende seviye 1 yaptım sadece benden sonra çekim verenlere gitmiş ama saat 11.30 da veridk cekimi
mantıklı olabilir de bilgileri doldurduk reis şimdi tribe sokma bizi hepsi onaylı bende. bence bunların eli uyuzSeviye 1 doldurduk onaylanmamış ondan ödeme gelmiyo bize beyler her halde
Seviye 1 de onaylanmamış güncelleme yapiyom gene aynı ondan gelmiyo ödeme bizeBence de bende seviye 1 yaptım sadece benden sonra çekim verenlere gitmiş ama
aynı bro beklioz hepimiz işte bakalım12 saat oldu ödeme gelmedi hala