Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mayko78

Osai Alemdar.💛💙💛💙
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
18,731
12,987
113
Kaçırdık güzelim bonusu

mesut166

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
69
14
8
Saçmalık bu kadar beklenirmi sanki elden verecekler parayı adrese gelip elden verse verirdi 12 saatte yalan oldu bi odemler saatlerdir ödeme alan yok zaten

nutzxonr

𝙉𝙪𝙩𝙕𝙭
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
58
28
ne canlısı var bağlanmıyor mail atıyım diyorum atıyorum supportlarına cevap veren yok. Allaha emanet bekliyoruz şuan. bir umuttur yaşamak :D

nutzxonr

𝙉𝙪𝙩𝙕𝙭
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
113
58
28
Saçmalık bu kadar beklenirmi sanki elden verecekler parayı adrese gelip elden verse verirdi 12 saatte yalan oldu bi odemler saatlerdir ödeme alan yok zaten
var reis çeken olmuş baya ekran görüntülerini atıyolar. 2 3 saatte ödenen olmuş. bizimkisi rekora doğru gidiyor 8 saate girecek :D

snopy1991

Beni gınayan benim köyneğimi giysin
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,063
411
83
Senin durumda ne yazıyor beklemek mi yaziyor

juego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
131
32
28
Ulan sokarım böyle işe artık ama ya 4 5 saattir devam etmekte yazıyor takılı kaldı yeter ya neden gelmiyor çıldırcam ya vermicekseniz iptal edin yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...