- 1,397
- 1,197
- 113
Alakası yok millet isim soyisim bile yazmadan ödeme almışSeviye 1 de onaylanmamış güncelleme yapiyom gene aynı ondan gelmiyo ödeme bize
Alakası yok millet isim soyisim bile yazmadan ödeme almışSeviye 1 de onaylanmamış güncelleme yapiyom gene aynı ondan gelmiyo ödeme bize
11: 50 de verdim çekimi hala gelen giden yokAlakası yok millet isim soyisim bile yazmadan ödeme almış
bende doldurdum kanka yoğunluktan dolayı olabilir ama girdiğim bilgiler bende gözüküyor sorun yok ondaBen üye olurken doldurdum onaylanmamış seviye 1 Ekli dosyayı görüntüle 699486
Bende ayni bekliyoruz gelir hazar11: 50 de verdim çekimi hala gelen giden yok
Elbet yatiran olur kankaKanka kimse geri yatırım yapmaz burdan ceken
var reis çeken olmuş baya ekran görüntülerini atıyolar. 2 3 saatte ödenen olmuş. bizimkisi rekora doğru gidiyor 8 saate girecekSaçmalık bu kadar beklenirmi sanki elden verecekler parayı adrese gelip elden verse verirdi 12 saatte yalan oldu bi odemler saatlerdir ödeme alan yok zaten
Biz kaçırmadik da ne oldu dost gelmiyor ki ödeme gece 11:45 te verdik bizden sonra verenler aldıKaçırdık güzelim bonusu
Senin durumda ne yazıyor beklemek mi yaziyorSaçmalık bu kadar beklenirmi sanki elden verecekler parayı adrese gelip elden verse verirdi 12 saatte yalan oldu bi odemler saatlerdir ödeme alan yok zaten
Haydi baklaim dost yesert umutlamizi caglaylaCanlı desteğe çağla bağlandı bakalım cevap verecek mi
İspat ?Güle güle harca
Sadece o degilmi dost saat 04 de kadar bayağı ödeme yapılmış muhtemelen 4 de mesai bitti başlarlar birazdan 10 gibiİspat ?