- 33,199
- 14,424
- 113
Vay anasını nasıl Kaçırdık ya öğleden sonra da Kural değiştirdiler adım gibi eminimYok reis kod pasif öğleden sonra falan aktif olacak diyorlar
Vay anasını nasıl Kaçırdık ya öğleden sonra da Kural değiştirdiler adım gibi eminimYok reis kod pasif öğleden sonra falan aktif olacak diyorlar
Zsten bizim ödemelerde gelmedi çoğu da aldı tabi bekliyoruzŞu an geçerli mi
adam haklı. demi hiç bi tepki yok aynen öyle vallaUlan sokarım böyle işe artık ama ya 4 5 saattir devam etmekte yazıyor takılı kaldı yeter ya neden gelmiyor çıldırcam ya vermicekseniz iptal edin yani
daha gönderen yok zaten geceden beri kaçırman iyi olur boşverVay anasını nasıl Kaçırdık ya öğleden sonra da Kural değiştirdiler adım gibi eminim
Onunla bir ilgisi yok reis kyc 1 doldurmayanlara bile gelmişSeviye 1 daha doğrulamamışlar ki para gelsin
Bak kardes onalr onaylamiyor ulke yazan yer var ya onu turkmeniatan yap sonra tekrar turkiye yap gonder tusuna bas oluyor bende baska sitede tecrube ettimSeviye 1 daha doğrulamamışlar ki para gelsin
Şimdi oldu beyler geliyor mangırlar 🙏😁💰Seviye 1 daha doğrulamamışlar ki para gelsin
Ben yapmadım gönderdiler hocam onla alakası yok bence deSeviye 1 daha doğrulamamışlar ki para gelsin
Beyni yokOlunun babasini siketim tutkmenisgan yapip tekrar turkiye yapcaktin once okudugunu anla KAMIL
AynenBeyni yok
🤣🤣🤣Olum Türkmenistan oldu direkt kabul etti çekim gelmezse sokarim kafana