- 238
- 46
- 28
vay aslanim canlıya baglanmis sormus şartları beton yetmez yaŞartı yokki niye silindi sizin
vay aslanim canlıya baglanmis sormus şartları beton yetmez yaŞartı yokki niye silindi sizin
Çeken yoktur ya herkesin parasını sildilerÇekenler bı ss atsaydida anlasaydik cidden mi cektiler dumenden mi diye
1 tane var,ama sallama gibi gözüküyor, herkes aynı anda aldı bonusu 1 kişi ödendi diğerlerine odeme yok mantıklı değilVar mı geldi diyen çekim kim o
Siteye sövme başlasın 😀😃😃😆😃😆Bakiye silindi çekim iptal edildi..
özelden yazNasıl çekecez dostum?
Şartlar böyleyse süper ben sporda 83 dolar yaptım kupon kazandı ama bakiye eklenmedi komik tarafı o kadarŞartı yokki niye silindi sizin
Evet kara haber geldi. Sağlık olsun.Çekim iptal edildi bakiye silindi beyler
Benim silmediler dahaÇeken yoktur ya herkesin parasını sildiler
çekime izin verilen arkadaşlar var bakalım1 tane var,ama sallama gibi gözüküyor, herkes aynı anda aldı bonusu 1 kişi ödendi diğerlerine odeme yok mantıklı değil
dedesınıjn torununun torununa uyelık acanların sılınmıstır sılınme mılınme yok - parayı cekemedıkŞartı yokki niye silindi sizin
Bende zlotta yatırım olarak çekim verdim arkadaş uyardı 1 saate ödemezlerse iptal oluyor para boşa gidiyor şimdi iptal etmeye çalışıyorumŞartlar böyleyse süper ben sporda 83 dolar yaptım kupon kazandı ama bakiye eklenmedi komik tarafı o kadar
BEYLER ÇEKİMİ GELMİSBenim 91 dolar çekim geldi arkadaşlarEkli dosyayı görüntüle 699222
OhaBenim 91 dolar çekim geldi arkadaşlarEkli dosyayı görüntüle 699222