- 1,320
- 488
- 83
Bitmiş sallaARROW33FS buu kodla alan oldumu bende hata veriyor
Bitmiş sallaARROW33FS buu kodla alan oldumu bende hata veriyor
Yetişemedim kod bitmiş 800 dolar çeken var şaka gibi yaKeşke herkes Max 20 30 dolar çekim verebilseydi millet 5 er bin lira çekim veriyor sonra site odeyemeyecek
60 dolares verdim kanka, beklemek dedi bekliyoruz biz de. Sen naptınÇektin mı sende dostum
Çekim verdim gelirse buralarda ol sigara parası atalım sana insARROW33FS bu deneyin bide
Telegram kanalı linki nedirTelegramdakilere ödemeler geliyormuş
Bu siteler betco gibi değil kral genelde bu siteler herkeze ödüyor bakalım hayırlısıKeşke herkes Max 20 30 dolar çekim verebilseydi millet 5 er bin lira çekim veriyor sonra site odeyemeyecek
Bizide gör toprağım 😁Çekim verdim gelirse buralarda ol sigara parası atalım sana ins
yav bakiye 1 saattir cüzdana yansımadı çekim veremedik bile daha onu bir yazsana ya da tg yi yazTelegramdakilere ödemeler geliyormuş
ne kadar vurdun eski dostÇekim verdim gelirse buralarda ol sigara parası atalım sana ins
Aynen 300 çekenilirsem ben de bi cugara parasıÇekim verdim gelirse buralarda ol sigara parası atalım sana ins
öder knk deneme bonusu degıl cunkuİnşallah valla iyi olacak
Bende 23:32 de vermişim bize bir saat var demekArkadaşın ödemesi de geldi 110 $ 22:32 vermiş
Yok bekliyorum bende 23:30 da verdimÇektin mı sende dostum