- 3,252
- 1,506
- 113
Paribu hesabın var mıKardeş yardımcı olabilirmisin çekim nasıl yapacağım bilmiyorum
Paribu hesabın var mıKardeş yardımcı olabilirmisin çekim nasıl yapacağım bilmiyorum
Para gelen wallet adresini paylaşırmısın hocam bakalım bütçeleri ne kadarmışkredi kartı ödeme sözüm vardı yarın son günüydü yarısıyla onu kapattım diğerini nba sallıcam
Öyle yaptım dost ama kabul etmediSeviye 1 doğrula öyle dene kodu formu son sayfadan kullanmayıp baksanız sorun ortadan kalkıcakta
evet devam ediyor mu ne yazıyor izin alınca betco gibi düşün devam ediyor yazdıysa gelecektircekimYa sana bir şey soracağım sana zahmet bu beklemek yazıyorya izin verilince o degisiyormu ?
ne zaman verdın cekımı ss atar mısın geldıgınde daırkyc dogrulamadan 1. asama dogrulamayı yapmadıgınız icin cekiminiz gelmiyor 5 dk da gönderdiler 11 doları
Bu arkadaş kodu alamamış sanırım, fena bir fesatlık sezdim yorumunda. Kalbini böyle kötüleştirirsen diğer kodları da alamazsın, benden söylemesi. Şansın bol olsun.kanka şimdi bu siteden çekim yapıpta ödemesi gelen varmı yoksa şuan en az 1k insan çekim vermiş en az 40k dolar ödeme yapcaklar ödemelerin yarısından fazlası iptal olr benden söylemesi bir zeki sizsiniz kanka beleş kodla 1k dolar çekcen aynen
Ne anlatiyon sen ya ben 1. Dogrulamayi cekimden önce yaptım 2 saat oldu gelen giden yok insanları yanlış bilgilendirme boşu boşuna kimlik atmasinlarkyc dogrulamadan 1. asama dogrulamayı yapmadıgınız icin cekiminiz gelmiyor 5 dk da gönderdiler 11 doları
Yok açayım mı en kesin paribu dan mı gelirParibu hesabın var mı
Ben 00.09 gibüSen kaçta verdin ki çekimi dost ?
Gördüm bero senin çekimiBana geldi 1 saat önce
Kral nasıl çektin ağ istiyor nerden bulucaz bu ağıBithiroya 6 usdt cekim verdim simdi para ödendi
Yani ben bir tek orayı biliyorum çekimi diğer kriptolardsn anlamıyorumYok açayım mı en kesin paribu dan mı gelir
Kyc doğruladım 1 saat 43 dakika oldukyc dogrulamadan 1. asama dogrulamayı yapmadıgınız icin cekiminiz gelmiyor 5 dk da gönderdiler 11 doları
telegramdan konustugum 2-3 kisinin daha ödendi ama herkese öderler mi bilmem silinenlerde olmus galibaGördüm bero senin çekimi
Çekimin geldigi walleti paylaşırmısın ?