- 14,579
- 7,620
- 113
yok çünkü gece 00:00 bitti öğleden sonra yeniden aktif olacak diyorlarKOCABURUN33 kodunu giriyorum böyle bir bonus yok diyor
yok çünkü gece 00:00 bitti öğleden sonra yeniden aktif olacak diyorlarKOCABURUN33 kodunu giriyorum böyle bir bonus yok diyor
İlginç tekrar dene dostKOCABURUN33 kodunu giriyorum böyle bir bonus yok diyor
Mantıklı 🤗İptal edip parça parça mi versek
350 dolar kuzu gibi yatiyormu halaArkadaşlar Kyc fotoğraf yüklüyorum önce kyc1 yapılmalı diyor yaptım ama
Kanka öder çok çekim yaptım hiç sorun olmadıYeri değil ama taksimbet 10 k ödermi
Hahah adamsın fedom gelir meral etmeVermezssek adam değiliz dost yeterki gelsin senin penisin sağolsun dost
Aynen knka350 dolar kuzu gibi yatiyormu hala
İptal edilmiyorİptal edip parça parça mi versek
Hala umudumuz var demekki bu arada beyler benim kyc bir ve iki onaylı önceden onayliydi zaten ama ödeme gelemdi yani ona takılanlar için söylüyorum herkesin dediğine takılmayın bekleyip göreceğizAynen knka
Benim 1 i onaylamadılar 2 yide kabul etmiyor nedenHala umudumuz var demekki bu arada beyler benim kyc bir ve iki onaylı önceden onayliydi zaten ama ödeme gelemdi yani ona takılanlar için söylüyorum herkesin dediğine takılmayın bekleyip göreceğiz
103 sayfada kimse bunu anlamadı sen anladın vay be@Shellac bonus bitmiş haberiniz olsun