çok zekiyimdirde işin sakası millet almaya calısıo kapansın konu dediydim103 sayfada kimse bunu anlamadı sen anladın vay be
çok zekiyimdirde işin sakası millet almaya calısıo kapansın konu dediydim103 sayfada kimse bunu anlamadı sen anladın vay be
Tekrar aktif olucak kod öyle denildiçok zekiyimdirde işin sakası millet almaya calısıo kapansın konu dediydim
Nerden bu Bilgi12 ye kadar cekimler yaticak ve kod tekrar aktif olcakmis son bilgi
yatar oranı 200 yatmaz 1.0112 ye kadar cekimler yaticak ve kod tekrar aktif olcakmis son bilgi
KocaburunNerden bu Bilgi
Başka ülke seç onaylamıyor o zamanArkadaşlar KYC neden onaylamıyor
Problem olmasınBaşka ülke seç onaylamıyor o zaman
2 kere peş peşe deneyinkyc onaylanmiyanlar pes pese kere denesin
Ben özellikle 12 yi bekliyorum ona göre canlı destekle münasebeti ilerleteceğim :d
Bu saate kod mu kalır kanka yamyam sürüsü şu insanlara bi baksana geceden beri oturmuş paranın yatmasını bekliyoruz :dKOCABURUN33 kodunu giriyorum böyle bir bonus yok diyor
Belki hızlı Öder diyekyc onaylamayla çekimin ne alakası var çekimi gelenler kyc onaylanmış mı
Abi senin ödeme gelsin harbi sadaka ver 😁😁😁Bence bu tgde ki bilgi (12 ye kadar ödenecek) doğru olsaydı şuanda yavaş ödemeye baslarlardi oda yalan hiç hareket yok