- 594
- 127
- 43
12saat ildu cekim gelmedi millet kod icin ugrasiyor
Yeterki alacagin olsun gelir12saat ildu cekim gelmedi millet kod icin ugrasiyor
sen bi dahisin. yaptım ben tamamlandı yazdıBurayi iyi dinleyin kyc 1 yapicaklar türkiye seciyoruz onaylanmiyor dogrudur sonrasinda tekrar ulkelerden her hangi birine tiklayin sonrasinda tekrar türkiyeyi secin dogrula deyin onaylaniyor
belki o senin dediğin muhabbetten yatırmadılardı. dur bakalım ben onayladım kyc 1i beklemedeyim yineYeterki alacagin olsun gelir
İyiArkadaşlar moderatörle konuştum kod gün içinde tekrar aktif olacakmış üye olmayanlar beklesin
İnşallah reisArkadaşlar kod 20.30 da paylaşılmış ortalama 20k çekim var diyorlar burada ki kod 3 saat sonra paylaşılmış ona göre biraz daha bekleyin ödeme gelir
bu saatten sonra ödeme yapmaz bu site.
İki mesaj arasındaki farka bkarmisiniz konunun özeti bu aslindaArkadaşlar kod 20.30 da paylaşılmış ortalama 20k çekim var diyorlar burada ki kod 3 saat sonra paylaşılmış ona göre biraz daha bekleyin ödeme gelir
Kanka sana sıra gelseydi ve kyc onayını görmemiş olsalardı direkt talebi reddederlerdi işlem beklemezdi, ama şu an bundan sonra reddetme ihtimallerini ortadan kaldırdın, eğer ki çekimi gönderecek olurlarsa.belki o senin dediğin muhabbetten yatırmadılardı. dur bakalım ben onayladım kyc 1i beklemedeyim yine
Alakası yok ben kyc yapıp verdim çekimi saat 23 45 te hala bekliyorbelki o senin dediğin muhabbetten yatırmadılardı. dur bakalım ben onayladım kyc 1i beklemedeyim yine
Farkımız tarzımız..İki mesaj arasındaki farka bkarmisiniz konunun özeti bu aslinda