hass geri döndümu bakiye ustaBenim iptal edilmiş siteye yatırarak çekmeyi denemiştim
hass geri döndümu bakiye ustaBenim iptal edilmiş siteye yatırarak çekmeyi denemiştim
Paramı yatırdınÖdeyin artık şu paraları valla paramızla rezil oluyoruz bu ne saçma şeydir ayıp ya
Daha önce iki kere bu altyapıdan çekim yaptım ama bunda yavaş yavaş umutlarım tükenmeye başladı 'Sorma ya ben şizofren olmaya 5 kala gibi bir yerdeyim
Sonuç bakiye silinmiş mi ? Ayrıca yatırarak çekmek ne demek laBenim iptal edilmiş siteye yatırarak çekmeyi denemiştim
herkese ödediler olan bize oldu reisSen 12 saat benim 14 saat oldu
baska bi siteye aktarip yapmak istemis arkadaşSonuç bakiye silinmiş mi ? Ayrıca yatırarak çekmek ne demek la
Normal bence yavaş olmadı diger siteler çevrim yaptırdı bu direk çekim yap verdi herkes alabileceğini çekim verdi şansa gidernler var biz bekliyoruz haylaDaha önce iki kere bu altyapıdan çekim yaptım ama bunda yavaş yavaş umutlarım tükenmeye başladı '
Ya ne olduysa 00:00 öncekilerin kimsenin yatmadı ama 12 den sonrakilerin hep yattı tuhaflık neredeherkese ödediler olan bize oldu reis
Tuhaflık sitede dost biz iyiyizYa ne olduysa 00:00 öncekilerin kimsenin yatmadı ama 12 den sonrakilerin hep yattı tuhaflık nerede
Sildiler kafam iyiydi ugraşmak istemedim Binance falan şifrelerşyleSonuç bakiye silinmiş mi ? Ayrıca yatırarak çekmek ne demek la
Kendi paramızla milletin sitesinden çekimi yapamıyoruz bonus dokunmaz kankaO değilde yalan olursak kendi paramdan çok senin paran koyar bana
Paramı yatırdın
Bi espri yapıyoz onu da açıklamak zorunda kalıyoz harbiden üzücü. Paramızla rezil oluyoruzdan kasıt hani çekim verdik ya Azad kardeşim, ben o parayı şakasına artık kendi paramız görüyormuşum gibi bunlar da yatırmıyor ya yatırın artık paramızla rezil ettiniz bizi dedim.Paramı yatırdın
Yok ya yukarıda birisi yazmıştı yatırım yapıp bakiyesi silinmiş ondanBi espri yapıyoz onu da açıklamak zorunda kalıyoz harbiden üzücü. Paramızla rezil oluyoruzdan kasıt hani çekim verdik ya Azad kardeşim, ben o parayı şakasına artık kendi paramız görüyormuşum gibi bunlar da yatırmıyor ya yatırın artık paramızla rezil ettiniz bizi dedim.
Yok 0 lamışlarhass geri döndümu bakiye usta
O zaman ben bu konuya veda edeyim kafamdan sileyim en azından nerede kalmıştık1 buçukta cekim verdm 3 de odeme gelmiş
12 den önceki cekimleri gondermiyolar