- 417
- 544
- 93
Yalan konuda 1 tane yorumun yokArkadaşlar bakiyeler vars aharcamayin benim çekim geldi
Yalan konuda 1 tane yorumun yokArkadaşlar bakiyeler vars aharcamayin benim çekim geldi
BenimdeÇekimleri iptal edip tekrar talep edin diyorlar ama benimkine dokunmuyorlar 🤣
Miktar ne seninBenimde
Bişicik değil ya 27 dolarMiktar ne senin
Olsun gonderseler artık uyucam amk iptal ederler diye uyumuyorumBişicik değil ya 27 dolar
Valla bilemedim amk. TG de yazisiyorlar okuyorum çoğunun iptal olmuş tekrardan talep edin demişler anlam veremedim.Olsun gonderseler artık uyucam amk iptal ederler diye uyumuyorum
Benim olmadıGün sonuna takılanlar çekimleri iptal olmuş tekrar verin demişler 23 tayfası
@Beşiktaş dediğim gibi olmuş sanırım
Ya bu site yüzünden işe gitmedim çekim de gelmedi yemiyeden de oldum benim zararımı karsilamari lazım
Cekimle işin ne alakası var kralYa bu site yüzünden işe gitmedim çekim de gelmedi yemiyeden de oldum benim zararımı karsilamari lazım
Abi ben simitciyim dedim yemeye yi çıkardık sabah gitmeyiz satmaya orta da kaldık hıyar gibiCekimle işin ne alakası var kral
Ama temsilci iptal ediyor ha çekimi ben öyle yaptım şimdi kontrol ediyo tekrardan vercem talepBenim olmadı