E ödeyecekler mi ?18 saattir çekim gelmiyordu bende kendim iptal ettirdim. Dün talep ettik dün talep edenlerin kimseninki gelmedi o yüzden bugün kim çektiyse çekimleri geldi bende böyle yaptım
E ödeyecekler mi ?18 saattir çekim gelmiyordu bende kendim iptal ettirdim. Dün talep ettik dün talep edenlerin kimseninki gelmedi o yüzden bugün kim çektiyse çekimleri geldi bende böyle yaptım
tekrar mi talep verdin nasil iptal ettirdin bide18 saattir çekim gelmiyordu bende kendim iptal ettirdim. Dün talep ettik dün talep edenlerin kimseninki gelmedi o yüzden bugün kim çektiyse çekimleri geldi bende böyle yaptım
Bir daha ver bakalım gelirse öyle yapalim18 saattir çekim gelmiyordu bende kendim iptal ettirdim. Dün talep ettik dün talep edenlerin kimseninki gelmedi o yüzden bugün kim çektiyse çekimleri geldi bende böyle yaptım
İptal ettirdin hocam da18 saattir çekim gelmiyordu bende kendim iptal ettirdim. Dün talep ettik dün talep edenlerin kimseninki gelmedi o yüzden bugün kim çektiyse çekimleri geldi bende böyle yaptım
Hadi inşallah ya artık hakettik hepimiz
canlı desteğe bağlanmiyor sıraya bile almiyo siz desteğe nasıl bağlanıp iptal ediyonuz18 saattir çekim gelmiyordu bende kendim iptal ettirdim. Dün talep ettik dün talep edenlerin kimseninki gelmedi o yüzden bugün kim çektiyse çekimleri geldi bende böyle yaptım
Tmm öyle yapcamBir daha ver bakalım gelirse öyle yapalim
Banada aynısını dediler sabah 6da verdim 20dk içinde geldiİptal ettiler tekrar verin yazmışlar bakalım
reis nasil iptal ettin canliya nasil bağlandınTmm öyle yapcam
aynısı vallaNe iptal ediliyor ne ödeniyor öyle duruyor saatlerdir şans güldü dedik sinir etti yine mk
Kanka çekimi iptal etmek istiyorum diceksin hepsi bu iptali onaylıyor musun diyor evet dicen para sana iade olacak tekrar çekim vercem bu hepsiNe iptal ediliyor ne ödeniyor öyle duruyor saatlerdir şans güldü dedik sinir etti yine mk
canlıya nasil bağlandınKanka çekimi iptal etmek istiyorum diceksin hepsi bu iptali onaylıyor musun diyor evet dicen oara sana iade olacak tekrar çekim vercem bu hepsi