Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,584
368
83
Çekimi iptal edin dedim ,onuda beklemeye aldılar,aga bu sitelere kim para yatırıyorda oynuyor anlamak imkansiz

Beşiktaş

Federal42
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
28,433
26,206
113
Bu nedir arkadaş ya bir mesaj okuyiruz umutlaniuoruz arkasından bir mesaj yerle bir ediyor umutlarımızı

hpr123

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
88
73
18
555 MİLYAR KERE PARİBU BTCTÜRK GİBİ ÜYESİNİ DEVLETE SATAN FİRMALARA ÇEKİM YAPMAYIN DEDİK. SONRA BURDA KARAKOLDAN ARADILAR DİYE AĞLIYONUZ.

666 MİLYAR KERE DE BU TARZ ÇEKİMLERİ SİTELERE YAPMAYIN, ÇÜNKÜ SİTELERDE KRİPTO YATIRIMLARINA 1 SAAT GİBİ SÜRE KOYUYOR TEK SEFERLİK CÜZDAN KULLANIYOR ÖDEMENİZ GECİKİRSE BÜYÜK İHTİMAL PARANIZ YANAR YA DA ZORLA YATIRIMI YANSITIR SİTE DEDİK. ANLAMIYONUZ.

EĞİTİLMEZSİNİZ.

2025 OLMUŞ DAHA HALA KRİPTO CÜZDANININ NE OLDUĞUNU BİLMEYENLER DE CABASI. ŞU İNTERNETİ SADECE 31 ÇEKMEK YA DA KUMAR İÇİN KULANMAYIN BE BİRAZ BİR ŞEYLER ÖĞRENİN. NE KADAR GERİDESİNİZ

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,584
368
83
Aga bu sitelerde canlı destekte bayan çıktımı hiç bir işlem yapmadan sallıyor, erkek müşteri temsilcisi bir şekilde hallediyor, az önce simge çekim talebinizi iptalini finansa bildirdim dedi,arkadaşa berk denk gelmiş onaylayın iptal etmiş çekimi beklemeden,benimki hala iptal olmadı

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,079
1,150
113
Siz canli desteğe nasıl bağlanıyorsunuz ben bağlanmaya çalışınca siz mesajınısi yazın biz sizi e posta adresinizinden bilgilendirecegis diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...