Öyle deme knk harbiden bende kacirsan bunu üzülürdum 20 siteden oynasan yarısını bile kazanacağın garantisi yok adamlar çok büyük kampanya yaptıNekadar okuduğunu anlamayan var hala bonus aktifmi diyorlar ya
Kıdu şimdi girdim kabul etmedi bu attığın görsel dün mü paylaşıldı Yoksa bugün için mi bugün içinse Yeni kod neKodu soranlar için
DünKıdu şimdi girdim kabul etmedi bu attığın görsel dün mü paylaşıldı Yoksa bugün için mi bugün içinse Yeni kod ne
Ben konuştum aga. Gün içerisinde tüm çekimler tamamlanmış olucak dediler.Vallahi billahi ya iptal bile etmiyorlar hiçbir gelişme yok canlı destegede bağlanmıyor
İnşallah bakalımBen konuştum aga. Gün içerisinde tüm çekimler tamamlanmış olucak dediler.
Canlı destek sayfasında bekle 30 dk sonra bağlanıyor,sayfayı değiştirip durma sıra atıyor,sayfa açık olunca geliyorVallahi billahi ya iptal bile etmiyorlar hiçbir gelişme yok canlı destegede bağlanmıyor
redden sonra yeniden talep verenlerin paralar 30 dkya falan yatıyor. öyle gördüm. benim ekran hala aynı
Şimdi oldu 9 kişi var sırada diyor ben bunla inigilisce mi konusacamCanlı destek sayfasında bekle 30 dk sonra bağlanıyor,sayfayı değiştirip durma sıra atıyor,sayfa açık olunca geliyor
Dostum iptal oldu tekrar talep verdim şimdi de devam etmekte yazıyorYok arkadaş ya bu nedir Allah aşkına bir işimiz rast gitsin ya