Amaç belli gönderilen belgelerle yeni cüzdan ve farklı kripto sitelerinde üyelerin adına hesap açmak.Bu alt yapıda son 3 ayda çok fazla site açıldı arkasında kim var acaba bunların çok merak ediyorum. Ve adı sanı duyulmamış siteleri bizim aç köpek telegram grupları olan adminler dolar ile oynanılıyo diye global site diye tanıtıyorlar. gambi, jackbom, efsino, mrgamb diye gidiyor.
Senin son durum ne dosttekrar cekim ver
KocaBurun yaz direk çıkıyorTg leri varsa link atar mısınız
Bir daha vericen usta nolcak başka.Benimde şimdi iptal ama bakiye duruyor multi filan değilim zaten şimdi ne olacak
beklemede hala gelmediSenin son durum ne dost
Yahu ben ikinciyi senden 20 dakka önce vermişim seninkini onaylıyırlar benimki hala bekliyor tamamen rastgele ödeme yapıyorlar çok tuhafBenimki otomatik iptal olmuş tekrar çekim verin diye not düşmüş b
Muhtemelen akşam 11.30 çekim veren tayfanın bugta kaldı çekimleri tekrar çekim verdim 1dk da onaylandı
Konuyu niye kilit bu sürü kişi çekti bende çektim çekmeyenler var dahaHahhaahahah iptal etmişler ve reklam kodu ile üye oldundu demiş bakiye silmisler dün gece 23.45 den beri bekliyordum konu kilit hocam @Shellac
Bilgi alışverişi için şuanlık aktiftir dostHahhaahahah iptal etmişler ve reklam kodu ile üye oldundu demiş bakiye silmisler dün gece 23.45 den beri bekliyordum konu kilit hocam @Shellac
Kripto hesabı açmak için adres dogrulamada gerekli belge ile,hadi kimliği verdik siteye adres doğrulama için belgeyi nerden bulacaklar,Amaç belli gönderilen belgelerle yeni cüzdan ve farklı kripto sitelerinde üyelerin adına hesap açmak.
Dostum dün gece çekim verdim iptal oldu 15 saat sonunda sonra tekrar verdim reklam kodu diyip iptal ettiKonuyu niye kilit bu sürü kişi çekti bende çektim çekmeyenler var daha
Ne kadar çektin hangi ağBenimki otomatik iptal olmuş tekrar çekim verin diye not düşmüş b
Muhtemelen akşam 11.30 çekim veren tayfanın bugta kaldı çekimleri tekrar çekim verdim 1dk da onaylandı
Müdürüm kolay gelsin biz daha kodu bile alamadık aynen kalsın 😀 yenisi falan gelirBilgi alışverişi için şuanlık aktiftir dost
İyi forumlar dilerim
Bize öyle bisey demedi gonderdiDostum dün gece çekim verdim iptal oldu 15 saat sonunda sonra tekrar verdim reklam kodu diyip iptal etti
çektik kardeşim çoğu kişi fotoğraflarını bile paylaştık geriye git bak gör33 dolar yatırımsız bonus verecek bir büro beleşten sizde onu çekeceksiniz he öyle mi )))))))))