Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,488
340
83
İp demişler iptal sebebine ,multi açmadım, ip de imkansiz telefondan oynuyorum,89 usd için yalan söylüyorlar,neyse,benim nöbet bitti ,siz nöbete devam edin,

MAGI

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,877
2,262
113
Bu alt yapıda son 3 ayda çok fazla site açıldı arkasında kim var acaba bunların çok merak ediyorum. Ve adı sanı duyulmamış siteleri bizim aç köpek telegram grupları olan adminler dolar ile oynanılıyo diye global site diye tanıtıyorlar. gambi, jackbom, efsino, mrgamb diye gidiyor.
Amaç belli gönderilen belgelerle yeni cüzdan ve farklı kripto sitelerinde üyelerin adına hesap açmak.

Kadir3471

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,889
6,319
113
Hahhaahahah iptal etmişler ve reklam kodu ile üye oldundu demiş bakiye silmisler dün gece 23.45 den beri bekliyordum konu kilit hocam @Shellac

Kemal34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
189
78
28
Benimki otomatik iptal olmuş tekrar çekim verin diye not düşmüş b
Muhtemelen akşam 11.30 çekim veren tayfanın bugta kaldı çekimleri tekrar çekim verdim 1dk da onaylandı
Yahu ben ikinciyi senden 20 dakka önce vermişim seninkini onaylıyırlar benimki hala bekliyor tamamen rastgele ödeme yapıyorlar çok tuhaf

umutfalconn

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,488
340
83
Amaç belli gönderilen belgelerle yeni cüzdan ve farklı kripto sitelerinde üyelerin adına hesap açmak.
Kripto hesabı açmak için adres dogrulamada gerekli belge ile,hadi kimliği verdik siteye adres doğrulama için belgeyi nerden bulacaklar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...