- 1,693
- 675
- 113
Benim ödeme geldi dostlar 140 dolar şimdi
Ref linki yoktu hani sende hocamBenim ödeme geldi dostlar 140 dolar şimdi
Ödeme alanların hiç biri reff linki değil kiDun demişlerdi ref linkinden uye olun yoksa cekim gelmez diye ondandır kesin
TebriklerBenim ödeme geldi dostlar 140 dolar şimdi
Dostum kaç dk da ödendi seninki iptal edilip tekrardan talep vermistin demiBenim ödeme geldi dostlar 140 dolar şimdi
Ben üye olurken referans kodu bölümünde değişik bir şeyler yazıyordu onu silmedim öyle üye oldum çekimi de gönderdilerRef linki yoktu hani sende hocam
Bak ya senin benden sonra talep verdin biz hala bekliyoruzBenim ödeme geldi dostlar 140 dolar şimdi
14 saat sonra iptal oldu tekrar talep ettim geldiDostum kaç dk da ödendi seninki iptal edilip tekrardan talep vermistin demi
Kardeş yanlış anlamada promosyon başlatan zaten koca burun adamın üyesi olmayacaksan niye bonus eklemesi yapsın sana yada yapsa neden izin versin cekmeneBu dupeduz paraya çökmek değilde nedir alçaklık değilde nedir
Buradaki linke tıklayıp üye oldun mu olmadincmiBen üye olurken referans kodu bölümünde değişik bir şeyler yazıyordu onu silmedim öyle üye oldum çekimi de gönderdiler
bitheroya giriyorsun usdt ( Tether ) Yatıra tıklıyorsun orada birkaç seçenek çıkacak oradan TRC20 ağını seçeceksin sana bir cüzdan numarası verecek uzun onu alıp çekim yapacağın siteye yapıştıracaksın
[/QUOTE önceki çekimde de aynısını yaptım iptal etti tekrar yaptım sağol reis
Dün akşam 11.40'da talep vermiştim az önce iptal oldu tekrar talep verdim geldiBak ya senin benden sonra talep verdin biz hala bekliyoruz
Biliyorum akşamda beraber verdik şimdi deDün akşam 11.40'da talep vermiştim az önce iptal oldu tekrar talep verdim geldi
Evet 30 dakikaDostum kaç dk da ödendi seninki iptal edilip tekrardan talep vermistin demi
Ya bilmiyordumBanlanirsin