- 1,359
- 361
- 83
Hesabı onayladım ben multi de yok. Hesapta sıkıntı yoksa öderler bence.Tamamen rastgele ödüyorlar artık ben ikna oldum. Herkese ödeme yapmayacaklar seçmece yapıyorlar. Artık kimin şansına denk gelirse.
Hesabı onayladım ben multi de yok. Hesapta sıkıntı yoksa öderler bence.Tamamen rastgele ödüyorlar artık ben ikna oldum. Herkese ödeme yapmayacaklar seçmece yapıyorlar. Artık kimin şansına denk gelirse.
adamların 400 dolarları ödendi olan bizim 20 dolara olduBenim cekimim iptal edildi 17 saattir bekliyorum sonu böyle olmamaliydi neyse herkese bol şans
SildimiBenim cekimim iptal edildi 17 saattir bekliyorum sonu böyle olmamaliydi neyse herkese bol şans
İptal edildi derken yeniden ver ?Benim cekimim iptal edildi 17 saattir bekliyorum sonu böyle olmamaliydi neyse herkese bol şans
Bizde 220$ bekliyoruz sıra yaklşıyor sanırımadamların 400 dolarları ödendi olan bizim 20 dolara oldu
Silmedi tekrar talep verim dedide tekrar verin diyenlere ödemiyor baksana bide ben ref linkten üye olmustum bizzat ortaklık kodum vardı hatta yollamazlar bide multi zannedip diye kyc dogrulma yaptım yinede olmadoSildimi
aktifmi dostlarBizde 220$ bekliyoruz sıra yaklşıyor sanırım
Max çekim 150$Bizde 220$ bekliyoruz sıra yaklşıyor sanırım
Yok laGelmedi mi daha
Benim dediğim kriptoy la ver 15 dakika da oduyoSilmedi tekrar talep verim dedide tekrar verin diyenlere ödemiyor baksana bide ben ref linkten üye olmustum bizzat ortaklık kodum vardı hatta yollamazlar bide multi zannedip diye kyc dogrulma yaptım yinede olmado
Gelsede cigara içsek demiYok la