Aynen öyle üye olmuştumSen tg ref linkten üye oldun ozaman bizim 1086 dolar boşa gitti Ekli dosyayı görüntüle 699837
Ref linkinden kayıt olmayanlara ödeme yapılmayacak site bakiyesi sifirlanacak dendi tgdeOrtaklik kodu kocaburun faaln değil sacmalamayin bonus koduyla karistirmayin ortaklik kodunu ortaklik kodu o linktej üye olanlara otomatik eklenen bı kod çekim sirasindada kim o linktej üye olmuş kim olmamis kontrol ediyorlar
nereden üye olmak lazımmış yani bunu kaçırdık dün işimiz vardı göremedim :dusda çekimi iptal etmisler tekrar cekim verin yazıyordu tekrar cekim verdik reklam linki falan diyor. reff den kayıt olmayan kişilerin şansına bağlı yolluyolar işte bizde de şans ne gezerss
Ben buradaki linkten üye oldum dün gece geldi çekimBurda ki linkten üye olup ödeme alan var mu şu ana kadar? Eğer varsa yaptıkları kahpelik adam seçme bu kadar basit maden kimseye ödeme yapmasaydı.
1086 dolar gidecek ben ona yanarım 😅😂Burda ki linkten üye olup ödeme alan var mu şu ana kadar? Eğer varsa yaptıkları kahpelik adam seçme bu kadar basit maden kimseye ödeme yapmasaydı.
Bende öyle yatirirlarsa iyi olur ama sanmıyorumBen buradaki linkten üye oldum dün gece geldi çekim
O gitti zaten aff link mecbur konuda ilk başta yazılsaydi linki bulun vs burada paylaşmak yasak diye herkes cekerdi1086 dolar gidecek ben ona yanarım 😅😂
Mesela sen aldın bizim neden silindi? Diyicek bir şey yokBen buradaki linkten üye oldum dün gece geldi çekim
İnşallah gelir kirvem güzel para. İlk sayfadaki link ile değil miBende öyle yatirirlarsa iyi olur ama sanmıyorum
İşte aradan seçmemi yapıyorlar miktar mı seçiyorlar bilemedim. Ben gece 11.52 de üye oldum 12.30 gibi gece bakiyeye yansıdı 03.14 tede gece para geldi Bu arada 29 dolar çekimimMesela sen aldın bizim neden silindi? Diyicek bir şey yok
Aynenİnşallah gelir kirvem güzel para. İlk sayfadaki link ile değil mi
Benim de devam etmekte oldu şu an işlemCekimi gelmeyenler iptal ettirim spin saklasinlar sonrq cok uzulursunuz ortalik sakinlesince ufak yqtirimla katakulle yapip cekersiniz