Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Efsino 33$ Freespin Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

osmangazi153

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
78
28
Ortaklik kodu kocaburun faaln değil sacmalamayin bonus koduyla karistirmayin ortaklik kodunu ortaklik kodu o linktej üye olanlara otomatik eklenen bı kod çekim sirasindada kim o linktej üye olmuş kim olmamis kontrol ediyorlar
Ref linkinden kayıt olmayanlara ödeme yapılmayacak site bakiyesi sifirlanacak dendi tgde

lioneltepsi

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
440
164
43
usda çekimi iptal etmisler tekrar cekim verin yazıyordu tekrar cekim verdik reklam linki falan diyor. reff den kayıt olmayan kişilerin şansına bağlı yolluyolar işte bizde de şans ne gezerss
nereden üye olmak lazımmış yani bunu kaçırdık dün işimiz vardı göremedim :d

asomento

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
149
27
28
Burda ki linkten üye olup ödeme alan var mu şu ana kadar? Eğer varsa yaptıkları kahpelik adam seçme bu kadar basit madem kimseye ödeme yapmasaydı.

mehmett31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
371
117
43
Arkadaşlar ref zorunlu birde seviye 1in doğrulandığına emin olun çokta çekim yapan oldu bedavadan ben bile çektim. Aradan gelmeyende olur daha şans

osmangazi153

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
105
78
28
Burda ki linkten üye olup ödeme alan var mu şu ana kadar? Eğer varsa yaptıkları kahpelik adam seçme bu kadar basit maden kimseye ödeme yapmasaydı.
1086 dolar gidecek ben ona yanarım 😅😂

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
972
350
63
Sabaha kadar bir çok kişi kaynadı ama artık kontrol ederek yolluyorlar

EMONTANA7

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
246
125
43
Dayı burdan kayıt olup çekenlerde var da işte bişey diyemiyoruz verirse veriyo vermezse vermiyo bonus nasılsa

Beyazadam

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
740
318
63
Cekimi gelmeyenler iptal ettirim spin saklasinlar sonrq cok uzulursunuz ortalik sakinlesince ufak yqtirimla katakulle yapip cekersiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...