Karıştırma ortalığı sabriiiii 😆🫵Bonus coktan bitmis reis konu kilit bence @Shellac
saat 12 de gelecek dendi filanla doğrulugu nedir diye sorim dedim zaten ben esas siteme yatırım yaptım biraz slot birazda black jack oynim bu kadar burada sohbet yeterliHerhalde gelmeyecek reis sebil degilki adamlar güzel bir etkinlik yaptılar bitti
Şansın bol olsun reis slot deyince tereddüt ettim yinedesaat 12 de gelecek dendi filanla doğrulugu nedir diye sorim dedim zaten ben esas siteme yatırım yaptım biraz slot birazda black jack oynim bu kadar burada sohbet yeterli
Beni iptal ettiler sildiler bakiyeyi aff nedeni ileFedo bi sen mi alamadın ödeme
Güle güle harca reis bende bekliyorum gelecekse gelsin gelmicekse bekletmesin valla bu ne yaVatana millete hayırlı uğurlu olsun 😁 18 saat sonra geldi
Hadi ya harbimi bu nedir arkadaş ya bir ben mi kaldım la formda devam edenBeni iptal ettiler sildiler bakiyeyi aff nedeni ile
Aynısı bana da oldu reisBeni iptal ettiler sildiler bakiyeyi aff nedeni ile
Herkes almış baksana dost sende alırsın umarımGüle güle harca reis bende bekliyorum gelecekse gelsin gelmicekse bekletmesin valla bu ne ya
direk sıfırladılar mı yoksa redden sonra yenıden verdınmıBeni iptal ettiler sildiler bakiyeyi aff nedeni ile
Bir sen kaldın sana bol sansHadi ya harbimi bu nedir arkadaş ya bir ben mi kaldım la formda devam eden
Önce rettiler yeniden verin dedilerdirek sıfırladılar mı yoksa redden sonra yenıden verdınmı
Kaynayamadın mı arada ))Beni iptal ettiler sildiler bakiyeyi aff nedeni ile
Sonra bir daha verdim bir daha rettiler yeniden verin diye üçüncüde bakiye sildilerÖnce rettiler yeniden verin dediler
Beni ilk sildiler silmeye benden başladılarKaynayamadın mı arada ))
bende inat etmicem bu sefer slotta, 21 geçicem kaybedersem bari orada kaybedim üzülmem yaniŞansın bol olsun reis slot deyince tereddüt ettim yinede
Aff linki var mı rica etsem yazar mısın birde kod nedirSonunda ödeme geldi