- 270
- 127
- 43
Reis daha öncede kodu yazıp paylaştım girseydin keşkeSonra bir daha verdim bir daha rettiler yeniden verin diye üçüncüde bakiye sildiler
Reis daha öncede kodu yazıp paylaştım girseydin keşkeSonra bir daha verdim bir daha rettiler yeniden verin diye üçüncüde bakiye sildiler
Reis bu olmazsa olmuyor muÇekimi halen beklemede olanlar tekliflerden ortaklık koduna bu kodu girsin kesinlikle yoksa siliniyor bakiye
nvRWvCCptxSCFwClRQioTyhuW9PRYlsO
Aktif olarak link var sadece yatırım yapacaksan bonus muhabbeti bittiAff linki var mı rica etsem yazar mısın birde kod nedir
Onu aldım yapıştırdım da dost benim üyelik on gün unceydi bu siteye 24 saat içinde kodu girmen lazımmışReis daha öncede kodu yazıp paylaştım girseydin keşke
Peki teşekkürlerAktif olarak link var sadece yatırım yapacaksan bonus muhabbeti bitti
Kesinlikle olmuyor siliyor bakiyeyi ref olmadığından çoğu kişinin bakiyesi bunun yüzünden silindiReis bu olmazsa olmuyor mu
Anladım reis sağlık olsun yapacak bisy yok o zamanOnu aldım yapıştırdım da dost benim üyelik on gün unceydi bu siteye 24 saat içinde kodu girmen lazımmış
Valla iyiki söyledin hocam hiç haberim yoktu. Hemen yaptım kabul etti. Peki şuan bunu yaptık gelir dimi ödemeKesinlikle olmuyor siliyor bakiyeyi ref olmadığından çoğu kişinin bakiyesi bunun yüzünden silindi
Bana da atar mısın linki dostDün gece 12:03’de verdiğim talebi bugün iptal ettiler dostlar. 2 saat önce yeniden talep verdim 2 saat içinde yolladılar. İlk paylaşılan link ile üyelik gerçekleştirmiştim.
996947 bizde bu kod yaziyorÇekimi halen beklemede olanlar tekliflerden ortaklık koduna bu kodu girsin kesinlikle yoksa siliniyor bakiye
Cektim gelirse yarisi seninÇekimi halen beklemede olanlar tekliflerden ortaklık koduna bu kodu girsin kesinlikle yoksa siliniyor bakiye
NamussuzlarBenim 340$ Kazanç Ortaklıktan dolayı Silindi
Ortaklığa ekledin kodu dimiCektim gelirse yarisi senin