- 1,163
- 584
- 113
Buda site elemanı dikkat !!!Yav bi siktirip gider misin arkadaşım ödeme yapıyor site bana bile yaptı sen çekemiyorsun diye site elemanı diyemezsin milletin anasına bacısına küfür ederek
Buda site elemanı dikkat !!!Yav bi siktirip gider misin arkadaşım ödeme yapıyor site bana bile yaptı sen çekemiyorsun diye site elemanı diyemezsin milletin anasına bacısına küfür ederek
Ben kimsenin anasına bacısına küfür etmedim terbiyesizlik yapma. Sende diğerleri gibi sahtekarsın. Sitede ne ödeme ne destek nede lisans yokYav bi siktirip gider misin arkadaşım ödeme yapıyor site bana bile yaptı sen çekemiyorsun diye site elemanı diyemezsin milletin anasına bacısına küfür ederek
Site elemanı budaAldık la ödeme bir sürü insan aldı
Anladım benim yaş 33 siteye göre 22 yaşında gözüküyorum çekim bu yüzden iptal ediliyor diye düşünüyorumYok kontrol ettim doğru
Tamam kardeşim hadi şimdi forumu rahat bırakHatta bundan sonra da slot dünyasında aldim
Bak kalın kafalı kardeşim canlı varmı yok mu bakBen kimsenin anasına bacısına küfür etmedim terbiyesizlik yapma. Sende diğerleri gibi sahtekarsın. Sitede ne ödeme ne destek nede lisans yok
Bana da site elemanı deTamam kardeşim hadi şimdi forumu rahat bırak
Ulan denyo sanki yatirimli bonus mu herkese site adamı muamelesi yapıyorsun kuş beyinli. Ödeme geldi diyoz niye yalan atalimBuda site elemanı dikkat !!!
He he site elemaniyim tüm siteler benimSite elemanı buda
Beyler buda site elemanı alalim fotoğrafını!!!Ulan denyo sanki yatirimli bonus mu herkese site adamı muamelesi yapıyorsun kuş beyinli. Ödeme geldi diyoz niye yalan atalim
Buda site elemanı dikkat !!!
Şu salağı takmayın ya içerlenmiş ya bu malSitenin canlı desteği sadece kendi elemanlarına cevap veriyor. Buyrun buda benim kanıtım.
Canlı ben de pasif durumda baglanabildin mi dostum neden iptal oluyormuşBana da site elemanı de
Beyler yazın bunu da sitenin elemanı yarın hepsine adminlere işlem yaptıracağımŞu salağı takmayın ya içerlenmiş ya bu mal