- 8,400
- 6,425
- 113
Ağalar 2 konuyu da yeşilledik totalde de 1100 dağıtım yaptık 3 olsun güzel olsun haydi bismillah toplanalım önden
Bolşans dostAğalar 2 konuyu da yeşilledik totalde de 1100 dağıtım yaptık 3 olsun güzel olsun haydi bismillah toplanalım önden
Sağolasın gardaşımBolşans dost
Bize etiket 500 den aşağı gelmiyor dost haberin olsun piyasamız bu
Bunda güzel gidersek hallederiz bir roll seninleBize etiket 500 den aşağı gelmiyor dost haberin olsun piyasamız bu
Ben takip etmiyorum dost edersek gümler bol şansBunda güzel gidersek hallederiz bir roll seninle
Eyvallah gardaşım baş tacısın yerin ayrıBen takip etmiyorum dost edersek gümler bol şans
Güzel bir site söyle bariBen takip etmiyorum dost edersek gümler bol şans
Bol şanslarAğalar 2 konuyu da yeşilledik totalde de 1100 dağıtım yaptık 3 olsun güzel olsun haydi bismillah toplanalım önden
Çekiliş için şu ara yoğun olarak betzula ile betcio kullanıyorum da vbet kadar billurlu mu bilemedim 😅Fix public ve vbet dışında site önerisi olan var mı
Ne çekilişi laÇekiliş için şu ara yoğun olarak betzula ile betcio kullanıyorum da vbet kadar billurlu mu bilemedim 😅
Kusura bakma ben gelmem benim etikette niye siyah renk yanmams 😄
Senin etiket bozuk demek ki benim ne suçum var 😂😂Kusura bakma ben gelmem benim etikette niye siyah renk yanmams 😄
Haftalık bilet çekilişi yapıyorlar her 500 lira yatırıma 1 bilet alıyorsun falan.. Forumdan bir şehirdaşımız 250 k kazandı geçenlerdeNe çekilişi la
Ooo iyiymiş betcio limitli zula link at da oraya gidelim 😂Haftalık bilet çekilişi yapıyorlar her 500 lira yatırıma 1 bilet alıyorsun falan.. Forumdan bir şehirdaşımız 250 k kazandı geçenlerde