Kırıldım şimdi 🤭Senin etiket bozuk demek ki benim ne suçum var 😂😂
Kırıldım şimdi 🤭Senin etiket bozuk demek ki benim ne suçum var 😂😂
Ooo iyiymiş betcio limitli zula link at da oraya gidelim 😂
Çekiliş için ekstra bir şey yapıyor muyuz
Tamir ederiz 😂Kırıldım şimdi 🤭
Valla güzel site ben olsam Piabella da 500 e 500 alır min max 10k çekim onu zorlardımGüzel bir site söyle bari
Para yatırdıktan sonra işlem yapmadan bonus talep sayfasına geliyorsun Bilet Talep Et yazıyor yeşil renkle ona tıkla 2-3 saniye bekle ekleniyor site içi mesaj olarak bilet numaran geliyorÇekiliş için ekstra bir şey yapıyor muyuz
Onu da zorlarız gece uzunValla güzel site ben olsam Piabella da 500 e 500 alır min max 10k çekim onu zorlardım
Bitecek birazdan diye biliyorumOnu da zorlarız gece uzun
5 bilet aldık bol şans 😂Para yatırdıktan sonra işlem yapmadan bonus talep sayfasına geliyorsun Bilet Talep Et yazıyor yeşil renkle ona tıkla 2-3 saniye bekle ekleniyor site içi mesaj olarak bilet numaran geliyor
Nasip şimdi karıştırmayalımBitecek birazdan diye biliyorum
Başlıyorum birazdanne zaman başlıyor reis ilk kez katılcam bakalım kazanırız inşallah
Salı akşamı yapılacak çekiliş betzula çekiliş konusu var ona yazarlar akşam 9 gibi başlıyor 11 civarı bitiyor hiç takip edemem dersen 12 gibi hesabını kontrol edersin kazandıysan bakiyene eklerler ister çek ister oyna 😄5 bilet aldık bol şans 😂
Çok iyiymiş laSalı akşamı yapılacak çekiliş betzula çekiliş konusu var ona yazarlar akşam 9 gibi başlıyor 11 civarı bitiyor hiç takip edemem dersen 12 gibi hesabını kontrol edersin kazandıysan bakiyene eklerler ister çek ister oyna 😄
Güzel maç yok ki başlayalim 😂Bol şanslar dost
Acelemiz yok dostGüzel maç yok ki başlayalim 😂
Helal dayıcım saat 23.23 Dilek tut geliyor gelmekte olanAcelemiz yok dost
Ahaha lan ne adamsınHelal dayıcım saat 23.23 Dilek tut geliyor gelmekte olan
Dayımın maaşı yatacak 1 saat kaldı napalım sahip çıkıyoruz bizdeAhaha lan ne adamsın