- 8,400
- 6,425
- 113
Sen işini bilirsin gardaşım 😂Dayımın maaşı yatacak 1 saat kaldı napalım sahip çıkıyoruz bizde
Sen işini bilirsin gardaşım 😂Dayımın maaşı yatacak 1 saat kaldı napalım sahip çıkıyoruz bizde
Bir oyun söyle 500 slot vuralımDayımın maaşı yatacak 1 saat kaldı napalım sahip çıkıyoruz bizde
Gold partyBir oyun söyle 500 slot vuralım
Ben dede 1000 oynuyorum dost başka bir şey oynadığımız yok doğru düzgünBir oyun söyle 500 slot vuralım
SeverimGold party
Tamam giriyorum 200-200-200-300 olarakBen dede 1000 oynuyorum dost başka bir şey oynadığımız yok doğru düzgün
Bol şansTamam giriyorum 200-200-200-300 olarak
Bazen böyle kese bir iniyor 600 tl peri geliyor 5x yapıyor ya büyük paraya off offSeverim
He vallaha slot bize gelmiyor yaAğa ne yaptın ütüldün mü slotta 😅
Hadi cici bayram gelmiş seni de paraladılar galibaBol sanslar
Daha değil enişte ben paraladim. Kumarbaz adama bol şanslar dilemek adettendir. Senin daha iyi bilmen lazım.Hadi cici bayram gelmiş seni de paraladılar galiba
Aç bakalım bi roll de raconu yerine getirelim o zamanDaha değil enişte ben paraladim. Kumarbaz adama bol şanslar dilemek adettendir. Senin daha iyi bilmen lazım.
CD raq MS 0 2200 girildi slot 5k yedi aq 😂😂Aç bakalım bi roll de raconu yerine getirelim o zaman
500 le başladı bütün karı bıraktın yine olacağı oyduCD raq MS 0 2200 girildi slot 5k yedi aq 😂😂