arkadasa para gelsin atacak cekim verdi bekliyor kanka kovalıyoz yaniOlum biriniz yollayın la kimse okumuyor mu olan biri borç atsın harbi bu kadar, düşmemiştim
arkadasa para gelsin atacak cekim verdi bekliyor kanka kovalıyoz yaniOlum biriniz yollayın la kimse okumuyor mu olan biri borç atsın harbi bu kadar, düşmemiştim
Eyvah radar
şeref sözü beyler ben olsa 100 bile düşünürdüm+1 beyler vallahi aktif olupta durumu olan bir arkadaş Umuda destek çıksın.Şeref sözü ben yarın atacağım gönderene
Baskanda sabah namazına kalktı heralde
ben olsa dusunmem atardimşeref sözü beyler ben olsa 100 bile düşünürdüm
Geyik yapıyoz radar madar yok rahat olEyvah radar
Vayyyben olsa dusunmem atardim
allahxkabul etsin papara no birajalim mi baskan namazdan sonra az da sevap isleBaskanda sabah namazına kalktı heralde
Başkan uyuyor mu ki kalksınBaskanda sabah namazına kalktı heralde
dusunursem atmam kabka 100 tl iyi para
Gece gece Bi espriler Bi şeyler hayırdır başkanımBaşkan uyuyor mu ki kalksın
Adam kingggg Allah kabul etsin başkanım da ezan okunmadı dahaBaşkan uyuyor mu ki kalksın
Özlemişiz demi ah ahhhhh nerde o sohbet açıkken ki forumun ilk amatör görselli hali gözlerim yaşardı ya laGece gece Bi espriler Bi şeyler hayırdır başkanım
katiliyorumBaşkanım hazır kalkmışken Umut kardeşimizin bir sorunu vardı.Biz arksdaşlar toplandık halledemedik başkan olarak senin el atman daha doğru olurdu
Başkanım senin konum New Jersey galiba Türkiyede değilsin gibi geliyor banaBaşkan uyuyor mu ki kalksın
Bana herkes laf sokuyor ohooo küstümumutun sorunu hiçbir zaman bitmiyor ki , bu sefer nasıl bi sorunu var
Hep aynı sorun sigarası bitmişumutun sorunu hiçbir zaman bitmiyor ki , bu sefer nasıl bi sorunu var