- 13,418
- 8,911
- 113
Aha beyler başkanım güldü kesin vercek(para) yanlış anlamayın gülmeyin ban yemeyeyim başkanımdanumutun sorunu hiçbir zaman bitmiyor ki , bu sefer nasıl bi sorunu var
Aha beyler başkanım güldü kesin vercek(para) yanlış anlamayın gülmeyin ban yemeyeyim başkanımdanumutun sorunu hiçbir zaman bitmiyor ki , bu sefer nasıl bi sorunu var
sigara arti bi miktar idda parasi birde rus kizi istiyormus baskanumutun sorunu hiçbir zaman bitmiyor ki , bu sefer nasıl bi sorunu var
Başkan çok iyi birisidir o kadar iyidir ki yani böyle esprilere şakalara alınmaz tabi ki sigara için yazmadım bunuAha beyler başkanım güldü kesin vercek(para) yanlış anlamayın gülmeyin ban yemeyeyim başkanımdan
Oksigara arti bi miktar idda parasi birde rus kizi istiyormus baskan
Kanguru İzmit yağlama yıkama merkezi vol2Başkan çok iyi birisidir o kadar iyidir ki yani böyle esprilere şakalara alınmaz tabi ki sigara için yazmadım bunu
izin verilmiş kanka para yolda senin bi papara alalımBaşkan çok iyi birisidir o kadar iyidir ki yani böyle esprilere şakalara alınmaz tabi ki sigara için yazmadım bunu
Hımmmsigara arti bi miktar idda parasi birde rus kizi istiyormus baskan
Kanka beklemede yazıyor henuzizin verilmiş kanka para yolda senin bi papara alalım
BBence umuta yollama bi roll yap çekiliş yaparsınizin verilmiş kanka para yolda senin bi papara alalım
ikisinden birini koyu yapiyor yoksa 2 saate 1 karton sigara bulurduKanguru İzmit yağlama yıkama merkezi vol2
sen kimden rica ettiğimizi biliyon muKanka beklemede yazıyor henuz
çekilişe umutu koymayızBBence umuta yollama bi roll yap çekiliş yaparsın
1581142092 1581142092 1581142092 1581142092 1581142ü92Kanka beklemede yazıyor henuz
çekilişe umutu koymayız
Kimsen kimden rica ettiğimizi biliyon mu
hmmikisinden birini koyu yapiyor yoksa 2 saate 1 karton sigara bulurdu
makara yapmıyoz kanka parası yatsın atacak sana
kanka carpimlarinin ksre kokunun 2 topla cikan sayi yi soyle1581142092 1581142092 1581142092 1581142092 1581142ü92
Hmmikisinden birini koyu yapiyor yoksa 2 saate 1 karton sigara bulurdu
Hımmmkanka carpimlarinin ksre kokunun 2 topla cikan sayi yi soyle