- 13,418
- 8,911
- 113
Kanka fazladan çekim varsa papara yazıyorum bendemakara yapmıyoz kanka parası yatsın atacak sana
Kanka fazladan çekim varsa papara yazıyorum bendemakara yapmıyoz kanka parası yatsın atacak sana
Kim o knkmakara yapmıyoz kanka parası yatsın atacak sana
Vayyyykanka carpimlarinin ksre kokunun 2 topla cikan sayi yi soyle
özele yazcamKim o knk
Senin sigaran var sen susKanka fazladan çekim varsa papara yazıyorum bende
ayıp olur kanka adama rica ettim kendim için istemedim cugarasızlıgın ne demek oldugunu 2 saat sonra anlıcam bendeKanka fazladan çekim varsa papara yazıyorum bende
Kanka stokta az kaldı Umut ve senden arta kalırsa diye şey ettimSenin sigaran var sen sus
Aramıza hoşgeldin Erhanayıp olur kanka adama rica ettim kendim için istemedim cugarasızlıgın ne demek oldugunu 2 saat sonra anlıcam bende
ksnka dikkst et byu saate s...Beyler ben hafiften petrole gidiyorum foto atacam size
Şaka yapıyorum la kanka ciddiye mi aldımayıp olur kanka adama rica ettim kendim için istemedim cugarasızlıgın ne demek oldugunu 2 saat sonra anlıcam bende
Pompacıyla selfie de yap lanBeyler ben hafiften petrole gidiyorum foto atacam size
Gördüğünde çömel hareket etme bişey olmazDışarda köpekler var korkuyorum mk
kanks kopekten birsey olmazDışarda köpekler var korkuyorum mk
para kumara gidicek galiba yol yapmaya basladınDışarda köpekler var korkuyorum mk
Anlıyorum dediğini duyar gibiyim @Umutks41Gördüğünde çömel hareket etme bişey olmaz
Beni ara konuşarak gideyimGördüğünde çömel hareket etme bişey olmaz
domal olacakti o kisimGördüğünde çömel hareket etme bişey olmaz
Katılıyorumkanks kopekten birsey olmaz