- 6,720
- 2,433
- 113
Hmmdomal olacakti o kisim
Hmmdomal olacakti o kisim
Hooayda Umuda bunu demeyecektindomal olacakti o kisim
Tamam arıyorum bebeğimBeni ara konuşarak gideyim
çakı varsa al giderkenKatılıyorum
kanka. saka yaptigimi biliuorHooayda Umuda bunu demeyecektin
ekmek bicagi alsin daha iyoçakı varsa al giderken
bu lafına gelir şimdi merak etmeYanlız başkanım geldi baktı burası kurtlar sofrasına dönmüş adam arkasına bakmadan terketti
Umut ve Barış reis telefon sohbetine daldıNoldu herkes kayboldu
pompacı sever pompayı aman dikkatli olsunUmut hala çıkamadı evden süsleniyor , pompacıya hallencek sanırım
nasıl yanlıslıkmıs o öyle mk bizde utanmasalar paranın yarısını göndereceklerKanka herkesin bu hikayesi vardır ben bundan 5 sene önce ipten alan jojobete teşekkür etmek istiyorum öğrenciydim cebimdeki 80 lira ile kirayı çıkarma derdi vardı attık ya herro ya merro neye bassam geldi kasa 2k oldu çekim talebi verdim adamlar bana 12k yollamaz mi ondan sonra ben toz oldum sürekli birileri beni arıyordu mesaj atıyordu hattı değiştirdim o parayı aylarca öğrenci evinde yedik Jojobet o gün bugündür banladi
Harbiden böyle yanlışlığa can kurban kankaKanka herkesin bu hikayesi vardır ben bundan 5 sene önce ipten alan jojobete teşekkür etmek istiyorum öğrenciydim cebimdeki 80 lira ile kirayı çıkarma derdi vardı attık ya herro ya merro neye bassam geldi kasa 2k oldu çekim talebi verdim adamlar bana 12k yollamaz mi ondan sonra ben toz oldum sürekli birileri beni arıyordu mesaj atıyordu hattı değiştirdim o parayı aylarca öğrenci evinde yedik Jojobet o gün bugündür banladi
iş ok mu kankaumut lark mı içecen yine
Beyler para babası online ayık olunumut lark mı içecen yine
guerra moralim bozuk 2 k siteye kaldı kurallar yüzündenBeyler para babası online ayık olun
completeiş ok mu kanka