Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet En Zor Zamanında Yakaladığınız Kupon Nasıl İlaç Oldu?

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Yanlız başkanım geldi baktı burası kurtlar sofrasına dönmüş adam arkasına bakmadan terketti :D

Erosus

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
6,720
2,433
113
Umut hala çıkamadı evden süsleniyor , pompacıya hallencek sanırım

Enişte

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,696
79,441
113
Kanka herkesin bu hikayesi vardır ben bundan 5 sene önce ipten alan jojobete teşekkür etmek istiyorum öğrenciydim cebimdeki 80 lira ile kirayı çıkarma derdi vardı attık ya herro ya merro neye bassam geldi kasa 2k oldu çekim talebi verdim adamlar bana 12k yollamaz mi ondan sonra ben toz oldum sürekli birileri beni arıyordu mesaj atıyordu hattı değiştirdim :) o parayı aylarca öğrenci evinde yedik Jojobet o gün bugündür banladi :)
nasıl yanlıslıkmıs o öyle mk bizde utanmasalar paranın yarısını gönderecekler

Heisenberg

Atanamayan Mendel
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
600
870
93
Kanka herkesin bu hikayesi vardır ben bundan 5 sene önce ipten alan jojobete teşekkür etmek istiyorum öğrenciydim cebimdeki 80 lira ile kirayı çıkarma derdi vardı attık ya herro ya merro neye bassam geldi kasa 2k oldu çekim talebi verdim adamlar bana 12k yollamaz mi ondan sonra ben toz oldum sürekli birileri beni arıyordu mesaj atıyordu hattı değiştirdim :) o parayı aylarca öğrenci evinde yedik Jojobet o gün bugündür banladi :)

Guerra06

POKERFACE
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
13,418
8,911
113
Harbiden böyle yanlışlığa can kurban kanka :D