Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Engelli Birine Çiçek Vermek

Ciko1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
55
28
Abi mesela ne gibi bi notla
Abi değil Abla 🤭 bence senin niyetin güzelde yolun yanlış ben kız annesi olarak bir gün karşıma bir çocuk çiçekle çıkıp bana not verse yada sadece çiçeği verse yarın birgün kızım o çocuğu bana erkek arkadaşım diye tanitsa diyeceğim tek kelime demek zamanında onun için bu çocuk bana çiçek almıştı aklı sıra bı çiçekle benim salak kızımı kandirmis benide Kandırabilecegini düşünüyor derim :)

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,804
5,087
113
Dost kıza veremem ben yanlış yaptim soguk yaptim yoksa bir ayrilik olmucakti hayatin kotu durumlarından dolayi oyle olmak zorundaydim bana bisi olur ihtimali vardi kiz uzulmesine diye soguk yaptik sorunları cozduk ama simdide kiz yok
yaş kaç dost elinden kaçırma kızı devir bozuk

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
300
63
Seni tanımıyor bu bir yanı çiçek çok o adam için saçma bisey olur kendini tanıtıp bir yemek ismarlasan daha mantikli

Ciko1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
55
28
Abi amacim kıza kendimi gostermek babasini mutlu etmek tek niyetimbu
Kardeşim adam yuruyemiyor diyorsun bence çiçek çok basite kaçıyor adamın uzun zamandır yapamadığı yürümekle alakalı bir aktivite yaptırabilirsin valla güzel de sevaba girersin

MaximLestienne

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,221
8,065
113
Dostlar öncelikle selamlar herkese biliyorum bazı kişiler gene konuya laf yapacak bişiler diyecek onun bilincindeyim gene de konu açmak istedim engelli birine bir çiçeği nasıl hangi cümleler ile verebiliriz. Her pazartesi benim manita ile engelli babası ( yürüyemiyor tekerlekte ) pazara gidiyorlar yarın bende gidecegim onlardan önce benim babasına çiçek vermem lazım ama adam beni tanımıyor yabanci biriymisim gibi vermem lazim ama verirken hangi cümleyi kullanayim düşünemiyorum yardımcı olun kardeşinize be bugun doğum günüm bu günde kardeşinizin yanında olun. :)
kanka engelli yada engelli değil tanımadığı bi adam gelip çiçek verse hafiften bi kıllanırım ben ya neden çiçek yani :D

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Abi değil Abla 🤭 bence senin niyetin güzelde yolun yanlış ben kız annesi olarak bir gün karşıma bir çocuk çiçekle çıkıp bana not verse yada sadece çiçeği verse yarın birgün kızım o çocuğu bana erkek arkadaşım diye tanitsa diyeceğim tek kelime demek zamanında onun için bu çocuk bana çiçek almıştı aklı sıra bı çiçekle benim salak kızımı kandirmis benide Kandırabilecegini düşünüyor derim :)
Abla ne yabayim ne edeyim haftada 1 gun iznim var o da bugun dogum gunum diye aldim yarin öğlen pazara gideceklerini biliyorum pazartesi pazari yakin evlerine her hafta giderler ne yapcam ne etcen hic bilmiyorum aklima boyle bisi geldi ekstra olarak engelli adam belki gulumsemesine sebep olurum

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Seni tanımıyor bu bir yanı çiçek çok o adam için saçma bisey olur kendini tanıtıp bir yemek ismarlasan daha mantikli
Abi kizin sasirip birsey dememesi lazim anlik gelisecek bisi olacagi icin o an saskinliktan beni tanidigini belli edemez babasina olacaklari izler sadece yemege goturme fikri olmaz gibi

mertpltt

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
484
181
43
Dostlar öncelikle selamlar herkese biliyorum bazı kişiler gene konuya laf yapacak bişiler diyecek onun bilincindeyim gene de konu açmak istedim engelli birine bir çiçeği nasıl hangi cümleler ile verebiliriz. Her pazartesi benim manita ile engelli babası ( yürüyemiyor tekerlekte ) pazara gidiyorlar yarın bende gidecegim onlardan önce benim babasına çiçek vermem lazım ama adam beni tanımıyor yabanci biriymisim gibi vermem lazim ama verirken hangi cümleyi kullanayim düşünemiyorum yardımcı olun kardeşinize be bugun doğum günüm bu günde kardeşinizin yanında olun. :)
Plan yapma, anı yaşa bir şey söylemen gerekiyorsa o an hissedip söylersin. Ama olmazsa da sizin gibi güzel bir insanın günü de güzel olsun istedim diyip verebilirsin.

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Kardeşim adam yuruyemiyor diyorsun bence çiçek çok basite kaçıyor adamın uzun zamandır yapamadığı yürümekle alakalı bir aktivite yaptırabilirsin valla güzel de sevaba girersin
Abi ne yabim mesela ornek ver

Ciko1453

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
173
55
28
Abla ne yabayim ne edeyim haftada 1 gun iznim var o da bugun dogum gunum diye aldim yarin öğlen pazara gideceklerini biliyorum pazartesi pazari yakin evlerine her hafta giderler ne yapcam ne etcen hic bilmiyorum aklima boyle bisi geldi ekstra olarak engelli adam belki gulumsemesine sebep olurum
Kardeşim bence çiçekten vazgeç sen bizi dinle.. Valla gidip adama güzel bir kol saati alsan hediye olarak güzel birde not yazıp koysan ekin ol daha mutlu olur lan ben bayan olmama rağmen çiçeğe karşıyım 😂

Bartum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
795
300
63
Abi kizin sasirip birsey dememesi lazim anlik gelisecek bisi olacagi icin o an saskinliktan beni tanidigini belli edemez babasina olacaklari izler sadece yemege goturme fikri olmaz gibi
O adama çiçek alsan vereceği varsa da sana kız vermez engelli olan annesi olsa ona yapsan bu sürprizi tam isabet ama babaya olmaz

diyar727

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,296
766
113
Plan yapma, anı yaşa bir şey söylemen gerekiyorsa o an hissedip söylersin. Ama olmazsa da sizin gibi güzel bir insanın günü de güzel olsun istedim diyip verebilirsin.
En mantıklı bu geldi yanina yaklasip amcacigim sizin gibi güzel bir insanın gunu de guzel olsun deyip cicegi uzatmak mantikli geldi