- 31,888
- 13,783
- 113
dk 32 hadi kq kq
Sağlık olsun bizde bu şans varken bu kupon gelse bile basiretiniz bağlanır başka arayışlara girer kaybederiz sağlık da birakmadikar bizde huzur daÇöp Trabzon çöpoğlu çöp şu takımdan nefret ediyorum da o sıra arkadaş Trabzon iy 1.5 olur mu dedi bende oynadım o sekıl
Yok be reis pazartesi ye sakladım butin dertlerimi son demlerimi çekiyorum forumda da hayatta da. Bayramı bari huzurlu gecirek dedik son kez dananın kuyruğu pazartesi kopacakyeni profil fotosu gelmiş dost beyaz sayfamı açtık yoksa
aman dost dikkatli oyna kücük oyna. şu 5 yap 10 çek 10 yap 20 çek bonuslarından kovalarsan iyi olurYok be reis pazartesi ye sakladım butin dertlerimi son demlerimi çekiyorum forumda da hayatta da. Bayramı bari huzurlu gecirek dedik son kez dananın kuyruğu pazartesi kopacak
Daha oynayacak hal kalmadı bro en dibe indik. Alacaklilarla hesaplaşmayı pazartesi ye bıraktık muhtemelen yeni hayatimin ilk günü olacak pazartesiden sonraaman dost dikkatli oyna kücük oyna. şu 5 yap 10 çek 10 yap 20 çek bonuslarından kovalarsan iyi olur
bi dosta da söylemiştim. el borcu başka bi mevzu. banka arar açmassın söver kapatırsın ama el borcu öyle olmuyor malesef. Allah ödeme kolaylığı versin dostDaha oynayacak hal kalmadı bro en dibe indik. Alacaklilarla hesaplaşmayı pazartesi ye bıraktık muhtemelen yeni hayatimin ilk günü olacak pazartesiden sonra
Alma dost o zamanbi dosta da söylemiştim. el borcu başka bi mevzu. banka arar açmassın söver kapatırsın ama el borcu öyle olmuyor malesef. Allah ödeme kolaylığı versin dost
Aynen öyle kardeşim banka cart cırt en fazla maaşımın 4 de 1 ini alır başka da bişey yapamaz ama el borcu öyle değil adamı ölüme de götürür ceza evine de sokar her şeyi yaparbi dosta da söylemiştim. el borcu başka bi mevzu. banka arar açmassın söver kapatırsın ama el borcu öyle olmuyor malesef. Allah ödeme kolaylığı versin dost
eyvallah bi dostAlma dost o zaman
bağlanır şimdi dostBunca zaman iy kg oynadık bir kere son 5 dk da 1-1 e bağlanmadı maç
Patates 31 e devambağlanır şimdi dost
burası lose reis
eksik yokmuş sanirimSivasta 3 cezali 2 sakat var dost
Sivas eksikmiste ts ölmüş dost yaptir bakalim bi roll 😁eksik yokmuş sanirim