- 11,707
- 2,859
- 113
O zaman avukatı ara önden bulursan 2-3 bişey öde. Geri kalanı da odeyecem de bişey olmaz ama önden para yatırman lazım ön ödeme. Yoksa ikna olmazlarAvukata gitmiş banka bizden çıkmış doyor
O zaman avukatı ara önden bulursan 2-3 bişey öde. Geri kalanı da odeyecem de bişey olmaz ama önden para yatırman lazım ön ödeme. Yoksa ikna olmazlarAvukata gitmiş banka bizden çıkmış doyor
Dedim ama kadın diyor illa kredi kartiO zaman avukatı ara önden bulursan 2-3 bişey öde. Geri kalanı da odeyecem de bişey olmaz ama önden para yatırman lazım ön ödeme. Yoksa ikna olmazlar
Yok değilim calismiyor umSigortalaysan hesabının maaşından 4de1ni keserler
Avukatı öğren onlarda taksitlendirme yapıyorAvukata gitmiş banka bizden çıkmış doyor
Avukatı aradım kaç defa kredi kartına taksit yaparız doyor kredi kartım yokAvukatı öğren onlarda taksitlendirme yapıyor
Bişey olmaz çalışıyo olsan maaşın 3/1 mi 4/1 mi ne kesiliyo çalışmadığım için bişey alamıyorlar sende çalışmıyorsun galibaBenimde garanti
Yok çalışmıyorum da eve gelmeleri sorun ev sahibi bu defa sorun cikarirBişey olmaz çalışıyo olsan maaşın 3/1 mi 4/1 mi ne kesiliyo çalışmadığım için bişey alamıyorlar sende çalışmıyorsun galiba
dost hiçbirsey olmaz merak etme. üstüne bindirir durular odemedıgın surece. benım iş bankasına gıcık aldıgım için ödenmeyen var k kartı. 6 yıldır ödemiyom onlarda aramıyor zaten arsalarda ödemem zatenArkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
İş bankası benimde 10 yıldır var hiç aramadilar bu garanti lanet bi bankadost hiçbirsey olmaz merak etme. üstüne bindirir durular odemedıgın surece. benım iş bankasına gıcık aldıgım için ödenmeyen var k kartı. 6 yıldır ödemiyom onlarda aramıyor zaten arsalarda ödemem zaten
Kardeş 8 bin TL için aramaları bile iyi birşey evine filan kimse gelmez yazı gönderirler adresine . Sigrtali calisansan maaşının 4/1 ni keserler bu kadar . Ev adresine avukata telefonda sovmedigin sürece gelmezler.Arkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
Yok sigortamKardeş 8 bin TL için aramaları bile iyi birşey evine filan kimse gelmez yazı gönderirler adresine . Sigrtali calisansan maaşının 4/1 ni keserler bu kadar . Ev adresine avukata telefonda sovmedigin sürece gelmezler.
yapı kredı subeye gıt kredı kart cıkarttır verıyolar dırek elden sıgorta vs de ısemıyorBende dedim taksit yapın ödeyelim kredi kartına taksit yaparız dedi bendede kredi kartı yok
Vermez bana kara listedeyikyapı kredı subeye gıt kredı kart cıkarttır verıyolar dırek elden sıgorta vs de ısemıyor
100 basım şuna gelirse pişman olmiyakHemen oynuyorsun borcu harcı kapatıp güzel bir tatile çıkıyorsun. 100 lira üstü oynama.
Ekli dosyayı görüntüle 695680
Hadi bakalım seri deniyorum zaten gelirse sana da hayırlı olur umarım dostum. Yapay zeka ve diğer verilerle deniyoruz tabi tamamen şans100 basım şuna gelirse pişman olmiyak
Sigortalı bi işte çalşoyorsan maaşına haciz gelir. Maasşın 4/1 e. Eğer çalışmıyorsan. Eve haciz gelmesi 1-2 seneyi bulur.Arkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi