İsim yok ama aradı dedi ptesi 12 de geleceklerSigortalı bi işte çalşoyorsan maaşına haciz gelir. Maasşın 4/1 e. Eğer çalışmıyorsan. Eve haciz gelmesi 1-2 seneyi bulur.
İsim yok ama aradı dedi ptesi 12 de geleceklerSigortalı bi işte çalşoyorsan maaşına haciz gelir. Maasşın 4/1 e. Eğer çalışmıyorsan. Eve haciz gelmesi 1-2 seneyi bulur.
🌌🌌🌌🚀🚀🚀 tatil köyü 😂😂Hemen oynuyorsun borcu harcı kapatıp güzel bir tatile çıkıyorsun. 100 lira üstü oynama.
Ekli dosyayı görüntüle 695680
-Arkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
Hiç bişeyim yok-
Dostum bu buradan yapamayız soru eksik
-maaşınız varmi
-Başka gelir kaynağı
-otomobil ...Bir sürü soruyu bilmek gerek yani tam detaylı..o zaman hukuki bir yanıt çıkar.. forumda herkes ger kafadan ...bilen dd yazar bilmeyende..eksik de olur kafan karışır yani ..yazarak değil tel.ile ancak...( hepsi hakkında bilgimiz. Yeterlidir.. )
Biz bile buradan öğreniyoruz üyeliğim var-
Dostum bu buradan yapamayız soru eksik
-maaşınız varmi
-Başka gelir kaynağı
-otomobil ...Bir sürü soruyu bilmek gerek yani tam detaylı..o zaman hukuki bir yanıt çıkar.. forumda herkes ger kafadan ...bilen dd yazar bilmeyende..eksik de olur kafan karışır yani ..yazarak değil tel.ile ancak...( hepsi hakkında bilgimiz. Yeterlidir.. )
Beni de çok zorlamıştı avukat bi peşinat istiyordu onu ödedim zar zor yoksa eve geleceklerdi hatta avukata dediö gelemezsiniz benim evim değil bana ait bi eşya yok diye o da hayır ikmaet nerdeyse geliriz size ait bir şey olup olmaması önemli değil demişti telefonu açmayınca annemi babamı aramıştı hatta bize ulaşsın borcu için diye rezil etti aileye. Benim de garanti bankasıydı lanetlerHiç bişeyim yok
Çalışmıyorum ev yok araba yok
Kiradayim zaten ev sahibi zaten bahane arıyor bunlarda gelirse beni cikartir
E-devlet aracılığıyla UYAP vatandaş a gir banka avukata verip icra dosyasi açılmışsa oradan görebilirsin. Kaldı ki 8000 TL için eve gelmezler. Benim 4 yıl önce 116 Bin borç vardı avukat eve geleceğiz diye aradı maaşımın 1/4 ü ünü alıyorsan al başkada bı canım var dedim bı bok olmadıArkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
avukat aileni arıyorsa direkt savcılığa gidiceksin kolayı varBeni de çok zorlamıştı avukat bi peşinat istiyordu onu ödedim zar zor yoksa eve geleceklerdi hatta avukata dediö gelemezsiniz benim evim değil bana ait bi eşya yok diye o da hayır ikmaet nerdeyse geliriz size ait bir şey olup olmaması önemli değil demişti telefonu açmayınca annemi babamı aramıştı hatta bize ulaşsın borcu için diye rezil etti aileye. Benim de garanti bankasıydı lanetler
Avukat sana ulaşır 3-5 birşeyler ayarla buna kapatalım de başka param yok deAvukata gitmiş banka bizden çıkmış doyor
8000 lira için eve gelmezler bu işleri yapan avukat arkadaşım var dediği korkutma amaçlı ariyo odesinler diye dedi bana korkma gelmezlerArkadaşlar bankaya 8000 borcum var kredi kartı borcu aradılar yatın 12 ye kadar ödenmesi durumunda haciz memurları gelecek gelirlermi
Ev sahibi senin evine ne karışıyor kirayı veriyorsan iş bitmiştir borç senin borcun o ne karışıyorYok çalışmıyorum da eve gelmeleri sorun ev sahibi bu defa sorun cikarir
Gelmezler. Avukatla adliye memuru gelip imza alıyor. Ev adresin doğru mu diye. Gerçekten orda ikamet ediyor musun diye.İsim yok ama aradı dedi ptesi 12 de gelecekler
Olmayınca 8 k çok para olmayan için 2 aydır sağlık sorunlarım ar çalışmıyorum8000in ne taksidi amk ya, 1/3 asgari ücret. Gidip 1 hafta calisacan odeyecen bu kadar basit.
Uyapta dosyan var mi bilmiyon, 8k para odemeye taksit aranıyon, yattigi yerden evime hacize gelirler mi diye soruyon.
Hastalık tan bağlanan maaş kiraya elektriğe suya gidiyorOlmayınca 8 k çok para olmayan için 2 aydır sağlık sorunlarım ar çalışmıyorum
Daha doğrusu cikarildim işten
ikametini değiştir sende dostum yokmu eşinde dostunda eşyasız veya değersiz eşya olan bir yerİsim yok ama aradı dedi ptesi 12 de gelecekler
Knk bu evde de bisey yokki TV çamaşır buz dolabı vallahi bide bi kaç döşekikametini değiştir sende dostum yokmu eşinde dostunda eşyasız veya değersiz eşya olan bir yer
gelsinler o zaman ev sahibi neden sorun çıkaracakki evi alıp götürmüyorlar kralKnk bu evde de bisey yokki TV çamaşır buz dolabı vallahi bide bi kaç döşek