- 4,251
- 4,313
- 113
Yedek kulübesinde ki hareketlerini gördükçe sinirden delirdimPerreira dalga geçti adam bilerek maçı kazanmak istemedi adam resmen ... geçiyor 90+2 de Valenciayı oyuna alıyor komedi Kadıköy'de bildiğin defansif kadroyla çıkıyor
Yedek kulübesinde ki hareketlerini gördükçe sinirden delirdimPerreira dalga geçti adam bilerek maçı kazanmak istemedi adam resmen ... geçiyor 90+2 de Valenciayı oyuna alıyor komedi Kadıköy'de bildiğin defansif kadroyla çıkıyor
Daha fazla uzatma konuyu fener sampıyon bu seneBizde buradayız da skor iki tarafıda devirdi. Trabzonsporun şampiyonluğu hayırlı olsun
Trabzona verdik şampiyonluğu dostDaha fazla uzatma konuyu fener sampıyon bu sene
Olsun dost Trabzon olsun hakettilerTrabzona verdik şampiyonluğu dost
Penaltı pozisyonuna penaltı diyip ağlamasınlar tarzı birşey yazdık. Sen gelip ağlayan fener taraftarı paylaşıyorsun. Paylaştığı resimler üzüntü yenilgi şampiyonluk kayıbı resimleri. Hakemin kararına ağlama teriminden bahsediyoruz . Senin attigin resimler. Saçma oğlu saçma. Saçma sapan ötesi Hiç kusura bakmabak kardeş ben fener muhabbetine bi laf etmedim sen daha okuduğunu anlamaya kalkmadan cevap yazmaya endeksli yazıyorsun trübüne oynamak budur. benim yaptığım değil. ben senin hiç bir paylaşımının altına kalkıp saçma sapan paylaşım yazmadım. senin de böyle bir şey yapmak kusura bakma ama haddine değil. bundan sonra benimle o şekilde yazışacaksan bırak yazışma daha iyi. trübüne oynamakmış. ne çıkarım var benim burda birileri bana he haklısın diyince? az biraz olgun yaklaş konulara.
ayrıca fenerden üstün olmayan taraflarımız saha içinde olmaya bilir ama bu senin bu tarz yaklaşımlar sergilemen için sana hak vermiyor.
O zaten belliydi tm Beşiktaş kötü ama fener daha kotuBizde buradayız da skor iki tarafıda devirdi. Trabzonsporun şampiyonluğu hayırlı olsun
Avrupa takımı kurmuşlarOlsun dost Trabzon olsun hakettiler
Fenere yenilmeme sevinci ile yapılan bir yorum sen çok ayrı ağlıyorsun amaDaha fazla uzatma konuyu fener sampıyon bu sene
Olsun dost Trabzon olsun hakettiler
herkese karşı bu tavrın nedir dostumFenere yenilmeme sevinci ile yapılan bir yorum sen çok ayrı ağlıyorsun ama
Katılıyorum dost inş Bi aksilik olmazda olurlar suan bu puan farkından sonra kesın gibi ama bakalım gönlümüz konyadan yana amaAvrupa takımı kurmuşlar
her maçı son maçlarıymış gibi oynuyorlar
Takım ruhu var
Şampiyonluğa odaklanmışlar
Ter temiz şekilde umarım şampiyon olurlar dost
siz bursadan gol haberi var diye anons geçilince dakikalarca kendi stadınızda BEŞİKTAŞ BEŞİKTAŞ diye tezahürat yapmış taraftarsınız tabi koymaz sizin gibi delikanlılara! ağlamakPenaltı pozisyonuna penaltı diyip ağlamasınlar tarzı birşey yazdık. Sen gelip ağlayan fener taraftarı paylaşıyorsun. Paylaştığı resimler üzüntü yenilgi şampiyonluk kayıbı resimleri. Hakemin kararına ağlama teriminden bahsediyoruz . Senin attigin resimler. Saçma oğlu saçma. Saçma sapan ötesi Hiç kusura bakma
9. Sıradasınız. Mağlubiyetiniz bizden fazlaO zaten belliydi tm Beşiktaş kötü ama fener daha kotu
Klarnetlisi daha guzel @Daimon
Tamam dostEn büyük Galatasaray
Sorun görüyor musun?herkese karşı bu tavrın nedir dostum
Bir sorun mu var ??
Bos bos konuşma siz ne yaptınız en son şampiyon ne zaman oldunuz bok gibi takımınız var hala konusuyorsun utanma olur bunu derken 2 yarı tek kale maç oynanmış hala ergen gibi yazıyorsun bu Beşiktaş bile sizden iyi9. Sıradasınız. Mağlubiyetiniz bizden fazla
Galibiyetiniz bizden az averajiniz az
Şampiyonlar ligi 0 çekilmiş. Hoca gönderilmiş. Oyuncular sergeni yemiş.
Neye dayanarak bu fener daha kötü demek.