- 4,251
- 4,313
- 113
Ölçütsüzlük nedir bana açıklar misin. Yada örnek göster mesela de ki, şurada ölçüsüzsün dehala ölçüsüzlüğün devam ediyor.
Ölçütsüzlük nedir bana açıklar misin. Yada örnek göster mesela de ki, şurada ölçüsüzsün dehala ölçüsüzlüğün devam ediyor.
Futbol bilgine hayran kaldım lafa bak 🤣Siz kadikoyde bjk yenemezsin, bunu o kucuk aklına sok kardesım bız kotu oynadık yoksa Mac daha farklı olucaktı
Gollü sıkıcı maç hiç izlemedim bugüne kadar. Hiç keyif almadımLa Bi susun 2 takımda rezil ne tartışıyonuz
Benim canımı sıkma parfe al bana mac bizim hkkmızdı.al abi yeni biyer gördüm ordan aldım parfeyi de bi gündeLa Bi susun 2 takımda rezil ne tartışıyonuz
TamamBenim canımı sıkma parfe al bana mac bizim hkkmızdı.al abi yeni biyer gördüm ordan aldım parfeyi de bi günde
ayarın yok kardeşim burda fenerbahçeyi göklere çıkaracağım diye karşındaki insanın fikirlerine, söylemlerine, paylaşımlarına yorum yaparken ölçüyü kaçırıyorsun. biz de biliriz burada senin gibi karşımızdakini ezecek şeyler yazmayı ama şahsen kendime yakıştırmam. dün sen burada yokken arkadaşın biri fbye hakaret içerikli video koydu ilk ben tepki verdim. @Shellac şahittir. sorabilirsin. bahsettiğim ölçü bu, takımım için birinin kalbini kırmam. umarım anlatabilmişimdir. daha da yorum yapmam bu konu ile ilgili.Ölçütsüzlük nedir bana açıklar misin. Yada örnek göster mesela de ki, şurada ölçüsüzsün de
Hakaret içeren terbiyesiz bir yorumu mu göster. Her lafa alınacaksanız gidin voleybol takip edin. Birbirimizle uğraşmayacaksak ne için futbolu seviyoruz.ayarın yok kardeşim burda fenerbahçeyi göklere çıkaracağım diye karşındaki insanın fikirlerine, söylemlerine, paylaşımlarına yorum yaparken ölçüyü kaçırıyorsun. biz de biliriz burada senin gibi karşımızdakini ezecek şeyler yazmayı ama şahsen kendime yakıştırmam. dün sen burada yokken arkadaşın biri fbye hakaret içerikli video koydu ilk ben tepki verdim. @Shellac şahittir. sorabilirsin. bahsettiğim ölçü bu, takımım için birinin kalbini kırmam. umarım anlatabilmişimdir. daha da yorum yapmam bu konu ile ilgili.
tamam sana sorarız ne zaman ne yapacağımızı bundan sonraHakaret içeren terbiyesiz bir yorumu mu göster. Her lafa alınacaksanız gidin voleybol takip edin. Birbirimizle uğraşmayacaksak ne için futbolu seviyoruz.
Derbi diyorsunuz herkes kendi takımını öne çıkarır. Ayrıca göklere çıkardığım yok trabzonla oynamadık bizden 1 2 tık daha kötü beşiktaşla oynadık. Ne diyecektim beşiktaş kazanır mı diyecem. Sanki maçı surkalise edip maçı kazanmışsınız gibi yorum yapmayın. Neyi göke cikariyrouz Fener beşiktaşı duman eder yener demek mi sürpriz yani. Herşeye alınacaksanız taraftarlik yapmayın kardeşim. Futbol bu.
fanatizm gözüyle izlemeyince gerçekler görülüyor demek kiİkinci yari besiktas oynadi .biz seyrettik bizde bir hoca var adamın psikolojik sorunlari olduğu belli, irfanla neden baslamassin.valenciayi neden 90+2 de oyuna sokarsin,bu takimin neden oturmus kadrosu yok. acik konusmak gerekirse fenerbahce bu oyunla puanı kurtardi ise yararmi orasi mesele bizim takimdan bi halt olmaz 1 mac iyi oynayip küçük takimlara bizi dolduruyorlar baska bişey değil besiktas kazanabilirdi herkese iyi forumlar
3 5 futbol tartışması çıkınca her durumdan duyar kasıp burdada tribüne oynamayın kaosa çekiyorsunuz. Ne galibiyetlerde üstünsünüz nede kupalarda üstünsünüz Fenere karşı. Ve teknik direktörünüzü gönderdiniz çok kötü bir sene yasiyosunuz. Fenerde kötü ama beşiktaştan kötü durumda değil. Eevinde tam tribünler ile çıkıyor maça tabiki Fenerbahçe kazanır diyeceğiz mantık bunu gösteriyor. Olur olmaz sonuçta herkes birini öne çıkarıcak sen beşiktaş yener dedin ben Fener bu bu kadar basittamam sana sorarız ne zaman ne yapacağımızı bundan sonra
Ben kötü oynadığımızı söyledim yukarıda.fanatizm gözüyle izlemeyince gerçekler görülüyor demek ki
Bizde buradayız da skor iki tarafıda devirdi. Trabzonsporun şampiyonluğu hayırlı olsunBiz burdayiz
bak kardeş ben fener muhabbetine bi laf etmedim sen daha okuduğunu anlamaya kalkmadan cevap yazmaya endeksli yazıyorsun trübüne oynamak budur. benim yaptığım değil. ben senin hiç bir paylaşımının altına kalkıp saçma sapan paylaşım yazmadım. senin de böyle bir şey yazmak kusura bakma ama haddine değil. bundan sonra benimle o şekilde yazışacaksan bırak yazışma daha iyi. trübüne oynamakmış. ne çıkarım var benim burda birileri bana he haklısın diyince? az biraz olgun yaklaş konulara.3 5 futbol tartışması çıkınca her durumdan duyar kasıp burdada tribüne oynamayın kaosa çekiyorsunuz. Ne galibiyetlerde üstünsünüz nede kupalarda üstünsünüz Fenere karşı. Ve teknik direktörünüzü gönderdiniz çok kötü bir sene yasiyosunuz. Fenerde kötü ama beşiktaştan kötü durumda değil. Eevinde tam tribünler ile çıkıyor maça tabiki Fenerbahçe kazanır diyeceğiz mantık bunu gösteriyor. Olur olmaz sonuçta herkes birini öne çıkarıcak sen beşiktaş yener dedin ben Fener bu bu kadar basit