African sprite gir spin sakla 1500 kadar düşür bu site ödüyorKasa 5k oldu 150 çekicez de max miktar hatası veiriyor
African sprite gir spin sakla 1500 kadar düşür bu site ödüyorKasa 5k oldu 150 çekicez de max miktar hatası veiriyor
Hep multi acanlar yuzunden suanda kasasi 1500 olanlar malesef crkemicek multiciler tuketti cunku ... YamyamlarGüncelleme olduğu için çekim yapılmıyormuş bitince talep verin diyor. Sabah yada 1-2 saat sonra deneyin beylet
Bitti cunkuUlan bu bize gelince mi böyle oluyor niye olmuyor abi bu kod
libkKanka bunlar yeni açıldı ama jojovabet var oraya ben 1000 attım 4 çektim 3 dk da ödedi deniyebilirsin
Harbi benim de öyle oldu nasıl çekecezKasa 5k oldu 150 çekicez de max miktar hatası veiriyor
African spritte spin sakla kardeş çekince geri 100-200 yatır oyunları açHarbi benim de öyle oldu nasıl çekecez
Ben aynı yazılım jojovada yaptım çektim African spritte 4200 çekmiştimSpin saklayıp çekim yapan oldu mu
Bu siteler yemezAfrican spritte spin sakla kardeş çekince geri 100-200 yatır oyunları aç
Jojova da aynı yazılım yaptım ben African spritte wild ları dizin son el çevirmeyin çektikten sonra başka oyunda ezin biraz parayı oyuna girin açın oyunları yiyorlarBu siteler yemez
Ciddimisin dost ?Jojova da aynı yazılım yaptım ben African spritte wild ları dizin son el çevirmeyin çektikten sonra başka oyunda ezin biraz parayı oyuna girin açın oyunları yiyorlar
Ee 150 ile ne işin varKanka bunlar yeni açıldı ama jojovabet var oraya ben 1000 attım 4 çektim 3 dk da ödedi deniyebilirsin