- 110
- 41
- 28
parayı yatırdıktan sonra oyuna girip 25 tl alınca dqwdksadksaJojova da aynı yazılım yaptım ben African spritte wild ları dizin son el çevirmeyin çektikten sonra başka oyunda ezin biraz parayı oyuna girin açın oyunları yiyorlar
parayı yatırdıktan sonra oyuna girip 25 tl alınca dqwdksadksaJojova da aynı yazılım yaptım ben African spritte wild ları dizin son el çevirmeyin çektikten sonra başka oyunda ezin biraz parayı oyuna girin açın oyunları yiyorlar
Güncelleme kelimesini duyduğum hiçbir site ödemedi kardeşim sen çektiysen helal olsun bunların parasını gazino da ye 😄😄😄GÜNCELLEME VAR
Şans kankaparayı yatırdıktan sonra oyuna girip 25 tl alınca dqwdksadksa
Bonus talebe ne yazıcaz?Bonus talep et yerine bas orada
Kodu giriyom vermioBonus talep et yerine bas orada
Bende de aynıKod yerini atın cokmu zor
Kodu giriyom vermio
Başka nerde saklayalım kardeş 100 liralık oyun sakladikAfrican sprite gir spin sakla 1500 kadar düşür bu site ödüyor
Seviye 1 doğrulaBanka adı giriom tutar 150 yazfik iban yazfik isim soyisim yazın dior ona yer yok nasıl çekim yapcaz
bu site kanarmı sence kanka yapucu benŞans kanka
Yalan söyleme şimdi konuştum güncellemeden sonra verilecek dedi
Bronco sprit, varsa ona bak yoksa o playson sağlayıcısında saklayabilirsinBaşka nerde saklayalım kardeş 100 liralık oyun sakladik
cıkmadı ama tam adı omu knka oynunuBronco sprit, varsa ona bak yoksa o playson sağlayıcısında saklayabilirsin