Kanka bana dm atar mısın ben bilmiyorum atmayıGüncelleme varmış kardeşim
Kanka bana dm atar mısın ben bilmiyorum atmayıGüncelleme varmış kardeşim
150 Çek bakiyeyi silmezlerse geri kalan bakiyeyi de çekim ver yüksek ihtimal yollarlarŞimdi ben 150 mi cekeyim napalım?
Spin saklaŞimdi ben 150 mi cekeyim napalım?
Wildli oyunlarda sakla spin satın alma African spritte güzel betler den sakla son wildi indirmeŞimdi ben 150 mi cekeyim napalım?
Sana dm atamıyorum kardeş nedenseKanka bana dm atar mısın ben bilmiyorum atmayı
Neyini anlatsin frespin alcan öyle birakcan oynamadan bu tarz şeyleri tavsiye etmem
freespin satın almayacaksın.Sakat iş diyorsun herhalde, neyse biz bahtımıza göre devam edelim öyleyse
ben olsam spin saklardım.Şimdi ben 150 mi cekeyim napalım?
Spin satın alıp oyunu öyle bırakıyorsun sonra tekrar girdiğinde oyun kaldığı yerden devam ediyorSpin saklama nasıl oluyor bir hayır sever anlatabilir mi
farmlayacaksın oyun bonusa girdiği an o oyundan çıkıp başka oyunda farmla.Spin saklama nasıl oluyor bir hayır sever anlatabilir mi
o dediğin acemi işi ve o şekilde tüm bürolar yakalar.Spin satın alıp oyunu öyle bırakıyorsun sonra tekrar girdiğinde oyun kaldığı yerden devam ediyor
Kral ben spin saklama işine hiç girmedim sadece bildiğim kadarı ile anlattim seninde dediğin gibi acemiyim zaten 😃o dediğin acemi işi ve o şekilde tüm bürolar yakalar.
spin satın almadan farmlayacaksın spine girince kaçacaksın
Çok siteden çekiyorum dost satın alarak hemde 🤣o dediğin acemi işi ve o şekilde tüm bürolar yakalar.
spin satın almadan farmlayacaksın spine girince kaçacaksın
Kanka nasıl yapacaz nasıl dm atarım sanaSana dm atamıyorum kardeş nedense
Kod yok şuan tekrar gelecekAbiler kod ne
Hayır site yakalıyor öyleSpin satın alıp oyunu öyle bırakıyorsun sonra tekrar girdiğinde oyun kaldığı yerden devam ediyor