Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fitcas 999 FreeSpin Deneme Bonusu

mea0767

tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,002
357
83
Güncelleme bitmez bu gidişle klasik son zamanlarda sitelerin taktikleri önce deneme bonusu var diyorlar 50-100 kişi kullanıyor bakıyolar isimleri duyuldu hemen güncelleme freespin sayısı çekim şartlarını falan değiştiriler bugün görürsünüz sitelerin son zamanki klasik taktiği bi nevi reklamlarıda bedavaya getiriyolar böylelikle
Eeee ben kazancımı sağladım kuralları degistirirlerse nolacak

Faga

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,551
3,058
113
Güncelleme bitmez bu gidişle klasik son zamanlarda sitelerin taktikleri önce deneme bonusu var diyorlar 50-100 kişi kullanıyor bakıyolar isimleri duyuldu hemen güncelleme freespin sayısı çekim şartlarını falan değiştiriler bugün görürsünüz sitelerin son zamanki klasik taktiği bi nevi reklamlarıda bedavaya getiriyolar böylelikle
Yok bu alt yapidaki siteler ödüyor sadece hemen bonusu bitiriyorlar 2 3 siteden çektim bu alt yapıda hepsi böyle oldu bitti bonus hemen veya güncelleme falan oldu

Kerpo

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
394
172
43
gecersiz sanirim bro.
burayı 1-2 gun once kesfetmistim, 999spin gates, sweette falan 1tlden veriyordu yine 1.5 yap 150 cekti, degistirmisler. bonus alınamıyor diye paylasmamıstım, gerci suan da alınamıyor :D

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
658
183
43
Onune gelen site açıyor 300 tane yatırımsız bonus veren site var bu iş hiç iyiye gitmiyor

Haktas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
658
183
43
Bu güncelleme bitmez ayrıca aynı altyapıdaki sitelerde gunceĺeme yok yalan bence