- 110
- 41
- 28
bunu diyen para için anasını bacısını satar genelde aç kurtlarım ne awelSaldirin ac kurtlarim😅 150 lira için 26 sayfalık yazı var ne boş adamlarsiniz siz aw
bunu diyen para için anasını bacısını satar genelde aç kurtlarım ne awelSaldirin ac kurtlarim😅 150 lira için 26 sayfalık yazı var ne boş adamlarsiniz siz aw
Kardeş senin konuyla ne işin var hoşuna gitmiyorsa görme konuyu insanalrin içerde parası var beklentileri var herkes bonusu almış çevirmiş konunun kapatılmasının sana ne faydası varKonu kapansın yazıyoruz kapatilmiyor çekimleri ödemiyor @Shellac
Dost tespitin doğru şimdi eğer sen aç ve kurt değilsen dışarı çıkabilirsin bize benzemeSaldirin ac kurtlarim😅 150 lira için 26 sayfalık yazı var ne boş adamlarsiniz siz aw
Güncelleme var diyor ondanVay anasını millet ikinciyi çekiyor biz anaparayi cekemiyoruz
Valla dost ben şahsen 3 k vardı 5 10 oyunda spinde bıraktım açılırsa atarız 1 k hepsini çekmeye çalışırız ya bir k kız gider ya 10 k mız olurGüncelleme var diyor ondan
Sordum güncelleme var diyor ara ara deneyin diyor.Canlı desteğe bağlanıp sorun arkadaşlar sorun neymiş niye ödemiyorlar
Eğer o bir aç kurt olmasaydı emin ol konuda olmazdı.😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂Dost tespitin doğru şimdi eğer sen aç ve kurt değilsen dışarı çıkabilirsin bize benzeme
Kod bitti de dost milletin içerde paraları var para nöbeti bekliyoruzKod ne yazitoruz
Herkes çekim yapmistir yoğunluk vardir reisKod bitti de dost milletin içerde paraları var para nöbeti bekliyoruz
Normal reyiz bu altyapının siteye bir anda 20 hesapla üye olan leş kargaları var burda onları temizliyorlarOdemez bunlar bosuna bekliyoruz. 12 saattir guncelleme mi olur
Bi kaç ay önce bi site vardı hatırlayamadım dostum 2 güne yolladı çekimleri inanirmisin gondermezler diye 30 binlira parayı hiç ettik sabahına çekimleri yollamaya başladılar 😁Odemez bunlar bosuna bekliyoruz. 12 saattir guncelleme mi olur
Sen satiyosun baksana kişi kendinden biliyo hadi hadi aç kurtum bak nerelerde bonus var😅😅bunu diyen para için anasını bacısını satar genelde aç kurtlarım ne awel
BencedeOdemez bunlar bosuna bekliyoruz. 12 saattir guncelleme mi olur