Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fitcas 999 FreeSpin Deneme Bonusu

Hunreis

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
5,091
1,469
113
Burda biri ne olduğunu anlatabilirimi

corvettez

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
16
8
aga bulaşmayın bence dun saat öglen ucten beri çekimde gelmedi kimlik bilgisi attıgım halde sistem auto mesaj gonderek seviye iki kimlik guncelleyin diye mesaj atıyor..vallahi billahi 150 lira için degmez.canlıda baglanmıyor 100 kişi birazdan 500 olur tam baglanıyorsun bekliyorsun karsında konusan yok ve seni okadar bekleyip anlatmana ragmen deport ediyor yazısmadan

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
285
87
28
Ben dün akşam çekim talebi verince ne olur ne olmaz seviye 2 için kimlik ön ve arkada yüklemiştim.Çekim talebim saatler sonra iptal edilmiş sebep olarak seviye 2 doğrulama yapın diyor.Kimlik ön ve arka yeniden yüklemek istediğimde onaylanmayi bekleyen belgeniz var diyor.Bakmamislar bile herifler.

Bir site nasıl bu kadar kafasız olur ya.

Vazifest9

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24
4
3
Ben dün akşam çekim talebi verince ne olur ne olmaz seviye 2 için kimlik ön ve arkada yüklemiştim.Çekim talebim saatler sonra iptal edilmiş sebep olarak seviye 2 doğrulama yapın diyor.Kimlik ön ve arka yeniden yüklemek istediğimde onaylanmayi bekleyen belgeniz var diyor.Bakmamislar bile herifler.

Bir site nasıl bu kadar kafasız olur ya.
Yeni kodu bilen varmi

Merrus2648

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
20
18
İptal etti kimlik yükledim şimdide çekim yaptirmuyo çekenler vbi yardım edin