- 285
- 87
- 28
Yeniden çekim talebi verilmiyor,belgeler yüklü ama onaylanmıyor, canlı destekte fake sıra var.
dun geceden beri anlatıyorum bende senin gibi yaptım aynı banada oyle mesaj geliyor canlıya baglandınmı son iki uc kişide koparıyor canlıdaanBen dün akşam çekim talebi verince ne olur ne olmaz seviye 2 için kimlik ön ve arkada yüklemiştim.Çekim talebim saatler sonra iptal edilmiş sebep olarak seviye 2 doğrulama yapın diyor.Kimlik ön ve arka yeniden yüklemek istediğimde onaylanmayi bekleyen belgeniz var diyor.Bakmamislar bile herifler.
Bir site nasıl bu kadar kafasız olur ya.
Canlıya bağlandın ya hemen gonderdilermiArkadaşlar zar zor ödeme geldi canlı desteğe bağlanın kimlik dogrulama yapin diyin bilgileri istiyor sizden gönderin daha sonra çekim talebi verebilirsiniz yalvar yakar aldim dün öğlenden beri maymun ettiler beni ama sonunda işi koydum 🤣
999fsdeneme canli destek kod bu dedi ama olmuyor denedimYeni kodu bilen varmi
Oldu la şimdi aldım bu kodla999fsdeneme canli destek kod bu dedi ama olmuyor denedim
Bende onaylandı sendengördüm kodu999fsdeneme canli destek kod bu dedi ama olmuyor denedim
Ben VPN ile girdim 2 tane çekim verdim ikisini de yolladılar biti havale biri payfix.😂VPN ile girdim kayıt yapamayiyorum sorun çıkıyor VPN den Almanya diye giriyoz ondan mı bı yardım edin
Toplamda 300 çektim 150 havale 150 payfixNe kadar çektin
5-10 dakikadaÖdeme ne kadar sürede geliyor hesaba
Sporda kazanç geçer limiİlk deneme bonusu kodundan yararlanan ikincisindende yaralanabilir ben demin yeni kodu da girdim kabul etti oynadım kaybetttim deneyin.