Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Fitcas 999 FreeSpin Deneme Bonusu

R10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
285
87
28
Yeniden çekim talebi verilmiyor,belgeler yüklü ama onaylanmıyor, canlı destekte fake sıra var.

corvettez

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
71
16
8
Ben dün akşam çekim talebi verince ne olur ne olmaz seviye 2 için kimlik ön ve arkada yüklemiştim.Çekim talebim saatler sonra iptal edilmiş sebep olarak seviye 2 doğrulama yapın diyor.Kimlik ön ve arka yeniden yüklemek istediğimde onaylanmayi bekleyen belgeniz var diyor.Bakmamislar bile herifler.

Bir site nasıl bu kadar kafasız olur ya.
dun geceden beri anlatıyorum bende senin gibi yaptım aynı banada oyle mesaj geliyor canlıya baglandınmı son iki uc kişide koparıyor canlıdaan

• Beğen
Tepkiler: R10

morpheus35

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
29
10
3
Arkadaşlar zar zor ödeme geldi canlı desteğe bağlanın kimlik dogrulama yapin diyin bilgileri istiyor sizden gönderin daha sonra çekim talebi verebilirsiniz yalvar yakar aldim dün öğlenden beri maymun ettiler beni ama sonunda işi koydum 🤣

Merrus2648

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
118
20
18
Arkadaşlar zar zor ödeme geldi canlı desteğe bağlanın kimlik dogrulama yapin diyin bilgileri istiyor sizden gönderin daha sonra çekim talebi verebilirsiniz yalvar yakar aldim dün öğlenden beri maymun ettiler beni ama sonunda işi koydum 🤣
Canlıya bağlandın ya hemen gonderdilermi

okore38

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
141
2
18
Hiçbir şekilde odmee alamadım canlı destek cevap vermiyor çekimler sürekli iptal ediliyor boşa üye olmayın

Jn8888

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
74
32
18
Allah bunların belasını versin yuww.Ugrastir dur

serum

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
417
122
43
Çekim geldi ağalar siteyi denemeyen varsa buyursun ama VPN ile giriş yapılıyor

Screenshot_20250108-042726.png

dridvan527

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
260
68
28
İlk deneme bonusu kodundan yararlanan ikincisindende yaralanabilir ben demin yeni kodu da girdim kabul etti oynadım kaybetttim deneyin.